Spor Beşiktaş hazırlık maçında Astra Giurgiu'ye 3-1 mağlup oldu

Beşiktaş hazırlık maçında Astra Giurgiu'ye 3-1 mağlup oldu

Paylaş
Beşiktaş hazırlık maçında Astra Giurgiu'ye 3-1 mağlup oldu

Beşiktaş, lige verilen aradan faydalanarak bugün Rumen ekibi Astra Giurgiu ile bir hazırlık maçı oynadı. Karşılaşmada uzun süren sakatlık süreci sonrası Caner Erkin de forma giydi

Siyah-beyazlılarda, Çin ekibi Hebei China Fortune'dan devre arasında kiralanan Ersan Adem Gülüm ve sakatlığı nedeniyle uzun süredir oynayamayan Caner Erkin ilk 11'de forma giydi.

BEŞİKTAŞ 3-1 KAYBETTİ


Karşılaşmayı 3-1 kaybeden Beşiktaş'ın tek golünü Sedat Şahintürk attı. Rakip Astra Giurgiu'nun gollerini ise 41'de Ionita, 44'te Sergiu Bus ve 63. dakikada Stan kaydetti

ERSAN YENİDEN DOLMABAHÇE'DE


Geçen sezonun devre arasında Çin'in Hebei China Fortune ekibine transfer olan Ersan Adem Gülüm, 13 ay sonra yeniden siyah-beyazlı formayı giydi.

Bu sezonun devre arasında kiralık olarak siyah-beyazlı takıma dönen tecrübeli stoper, teknik direktör Şenol Güneş tarafından Astra Giurgiu maçında görevlendirildi.

CANER ERKİN 153 GÜN SONRA


Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Antalyaspor maçının 79. dakikasında aşil tendonu kopan Caner Erkin, 153 gün sonra siyah-beyazlı formaya kavuştu.

23 Ekim 2016 tarihinden beri futboldan uzak kalan tecrübeli oyuncu, yaklaşık 5 aylık aranın ardından Astra Giurgiu maçıyla sahalara döndü.

DEMBA BA TEDBİR AMAÇLI OYNATILMADI


Beşiktaş'ın devre arasında Shanghai Shenhua takımından kiralık olarak kadrosuna kattığı Demba Ba'nın belinde hissettiği ağrı maçta oynamasını engelledi.

Senegalli forvet, teknik direktör Şenol Güneş tarafından tedbir amaçlı olarak Astra Giurgiu karşısında oynatılmadı.

Haberin Devamı