Spor Beşiktaş ile bağlarını kopardı

Beşiktaş ile bağlarını kopardı

Paylaş
Beşiktaş ile bağlarını kopardı

Yurt dışından ve Türkiye'den teklifler aldığı bilinen Serdar Özkan'ın bugünden itibaren Beşiktaş ile bağlarını kopardığı ve kendisine gelen teklifleri değerlendireceği öğrenildi

Beşiktaş ile bu sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Serdar Özkan, Siyah Beyazlı kulüp ile yaklaşık bir ay önce görüşmüş ve kendisine yeni sezon için sunulan anlaşmayı kabul etmemişti. Serdar bu bir aylık süreçte Beşiktaş’tan haber beklediğini ve kulübü son kez görüşmeden farklı bir takım ile masaya oturmayacağını ifade etmişti.
Yurt dışından ve Türkiye’den teklifler aldığı bilinen Serdar’ın bugünden itibaren Beşiktaş ile bağlarını kopardığı ve kendisine gelen teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

Genç futbolcunun menajeri Ekrem Örenç, Serdar Özkan ile ilgili bugün yaptığı açıklamada Beşiktaş’tan geçtiğimiz hafta içinde de görüşme talebi gelmediğini ve artık teklifte bulunan diğer kulüpler ile masaya oturacaklarını söyledi.

"BEŞİKTAŞ BİZİMLE YENİDEN MASAYA OTURMAK İSTEMEDİ"

Ekrem Örenç, şunları söyledi: "Biz Beşiktaş ile yaklaşık bir ay önce görüşmüştük. Yapılan görüşmede bize sunulan mukavelenin şartlarının yetersiz olduğunu ifade etmiş ve Siyah Beyazlı kulüpten yeni bir anlaşma istemiştik. Ancak son bir aylık sürede Beşiktaş bizimle yeniden masaya oturmak istemedi.

Son olarak geçtiğimiz hafta sonuna kadar bekleme kararı almıştık ama bizi arayan olmadı. Bugünden itibaren Serdar’a teklifte bulunan diğer kulüpler ile görüşmelere başlayacağız. Türkiye’den ve yurt dışından bazı kulüpler Serdar ile ilgilendiklerini iletmişlerdi. Kulüp ismi veremem ama özellikle Fransa ve İspanya’dan Serdar ile ciddi olarak ilgilenen kulüpler var.

Türkiye’den de son dönemde bizimle görüşmek isteyen kulüpler oldu. Bugün ve önümüzdeki bir haftalık süreçte temaslarımızı sürdüreceğiz. Anlaştığımız bir kulüp olursa Serdar Beşiktaş’tan ayrılacaktır."

"SERDAR ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRDÜ"

Menajer Örenç, Beşiktaş’ın Serdar’a yeteri kadar ilgi göstermediğinden de yakınarak, "Serdar Beşiktaş’ın çocuğu ve bu kulübün altyapısından yetişti. Ancak Beşiktaş Serdar’a öz evladı gibi yaklaşmadı. Beşiktaş ailesinin bir ferdi olan Serdar, son dönemde üvey evlat muamelesi gördü. Biz son ana kadar Beşiktaş’tan haber bekledik ama bizi arayan olmadı" diye konuştu.

Haberin Devamı

Övünç ÖZDEM / İSTANBUL,(DHA)