Spor Beşiktaş'ın gözü Raul Jimenez'de

Beşiktaş'ın gözü Raul Jimenez'de

Paylaş
Beşiktaş'ın gözü Raul Jimenez'de

Siyah-Beyazlılar, Cenk Tosun’un yerini doldurmak için çalışmalarına hız verdi. Beşiktaş’ın Benfica’nın Meksikalı golcüsü Raul Jimenez’in peşinde olduğu ve 26 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için atağa kalktığı iddia edildi.

Ara transfer döneminde Cenk Tosun’la yol ayrımına gelen Siyah-Beyazlılar, milli futbolcunun yerini dünyaca ünlü bir golcüyle doldurmak için düğmeye bastı.

Siyah-Beyazlılar’ın, Portekiz devi Benfica’nın Meksikalı yıldızı Raul Jimenez’in peşinde olduğu iddia edildi. Kara Kartal’ın, 26 yaşındaki futbolcuyu uzun süredir takipte olduğu ve Benfica’ya ileteceği resmi teklifin de hazır olduğu öne sürüldü.

İspanyolca yayın yapan Futbolsapiens’in haberine göre Beşiktaş’ın, bu oyuncuyu tıpkı Anderson Talisca’da olduğu gibi satın alma opsiyonlu kiralamayla kadrosuna katmayı planladığı ifade edildi. Haberde, başarılı oyuncunun da kariyerine başka bir takımda devam etmeye sıcak baktığı yazıldı.

100 MİLYONLUK HEDEF


Haris Seferovic ve Jonas’la birlikte Benfica’nın hücum hattında görev yapan Jimenez, bu sezon Portekiz ekibiyle 24 maça çıkıp 2 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti. Deneyimli futbolcu, 2,5 yıl önce Atletico Madrid’ten 22 milyon Euro’luk (100 milyon TL) bonservis karşılığında Benfica’nın yolunu tutmuştu.

Haberin Devamı