Spor Beşiktaş’ın İspanyol yıldızı Alvaro Negredo’dan 35 gol açıklaması

Beşiktaş’ın İspanyol yıldızı Alvaro Negredo’dan 35 gol açıklaması

Paylaş
Beşiktaş’ın İspanyol yıldızı Alvaro Negredo’dan 35 gol açıklaması

Beşiktaş'ın sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Alvaro Negredo, imza töreninde verdiği '35 gol' sözünü neden tutamadığına açıklık getirdi.

Bu sezon başında La Liga ekibi Valencia’dan Beşiktaş’a transfer olan ve bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen Alvaro Negredo, yeterince süre alamamaktan yakındı. İspanyol Marca gazetesine konuşan Alvaro Negredo yaptığı açıklamada, bu sezon oynadığı maçlarda sadece 1 gol atabildiğinin hatırlatılması üzerine, ”Fazla süre alamadım. Kabul edelim ki, biz futbolcular benciliz ve hep daha fazla oynamak isteriz, ancak şu anda takımda forma giyen arkadaşlarım iyi iş çıkarıyor ve goller atıyorlar. Benim yapabileceğim tek şey, daha çok çalışmak ve bu durumu değiştirmek”diye konuştu.

"ORTA NOKTASI YOK"


Deplasmanların zorluğuna değinen Negredo, Süper Lig'in çok ciddi bir seviyeye sahip olduğunu ve özellikle deplasmanlarda oynamasının zor olduğunun da altını çizdi. Burada beklentilerin yüksek olduğunu ve şampiyon bir takımda oynadığını belirten Alvaro Negredo, “Futbol kariyerimde yeni bir tecrübe yaşıyorum. Buraya geldiğim ilk günden bu yana sokaktaki insanlar, büyük bir takıma geldiğimi söylüyorlar. Hem benden hem de takım arkadaşlarımdan büyük beklentileri var. Mükemmelliyetçiler, orta noktası yok. Ya iyisin, ya da kötüsün. Bu deneyimi yaşadığım için mutluyum” dedi.

Haberin Devamı