Spor Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Paylaş
Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Evkur Yeni Malatyaspor’un sponsorlarından Battalbey Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Sait Aybak, bugün oynanacak olan Beşiktaş karşılaşmasında 27 bin 44 çiğ köfte dürümü dağıtacaklarını söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde grubundan lider çıkmayı garantileyen ve Süper Lig'de deplasmanda oynadığı son iki maçı kazanan Beşiktaş 13. hafta maçında Yeni Malatyaspor'a konuk olacak.

Devler Ligi’nde G Grubu 5. maçında Porto’yla Vodafone Park’ta 1-1 berabere kalıp son 16 biletini kapan Beşiktaş, lige kilitlendi. Son 2 sezonunu şampiyon olarak tamamladıkları Spor Toto Süper Lig’de istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, bugün konuk olacakları Evkur Yeni Malatyaspor ’u devirip yeni bir serinin başlangıcını yapmayı hedefliyor.

Porto maçı sonrasındaki takım çalışmalarında oyuncularını mutlak 3 puan parolasıyla hazırlayan teknik direktör Şenol Güneş, formda hücum hattıyla istediği 3 puanı alacağına inanıyor.

11'LER BELLİ OLDU


Yeni Malatyaspor'un 11'i: Ertaç, Chebake, Yalçın, Sadık, Cissokho, Aytaç, Murat, Pereira, Azubuike, Adem Büyük, Boutaib.

Beşiktaş'ın 11'i: Fabri, Gökhan, Mitrovic, Pepe, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk.

Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?


Yeni Malatya Stadı’nda saat 16.30’da başlayacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Süper Lig’de 13. hafta maçları öncesi Beşiktaş 22 puan ve averajla 3., Evkur Yeni Malatyaspor ise 14 puanla 13. sırada bulunuyor.


Evkur Yeni Malatyaspor’un sponsorlarından Battalbey Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Sait Aybak, bugün oynanacak olan Beşiktaş karşılaşmasında 27 bin 44 çiğ köfte dürümü dağıtacaklarını söyledi.

Kentteki bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Aybak, kulübün göğüs sponsorluğunu yaptıklarını anımsatarak, “TFF 1’inci Lig’den Süper Lig’e çıktık. Bu bizim için ayrı bir gurur vesilesi” dedi.

ÖZEL ÖNLEM


Ligde çıktıkları son 2 maçtan da mağlubiyetle ayrılan ve çıkış peşinde olan Yeni Malatyaspor’la oynayacakları gündüz karşılaşmasından zaferle ayrılıp zirve takibini sürdürmeyi planlayan Beşiktaş’ı, deplasmanda zorlu hava şartları bekliyor... Dün İstanbul Nevzat Demir Tesisleri’ndeki son idmanını 16 derecede yapan Beşiktaş, bugün saat 16.30’da Yeni Malatya Stadı’ndaki maçta 1 derecelik atmosferde sahaya çıkacak. Teknik ekibin, 15 derecelik hava değişiminin oyuncuları olumsuz etkilememesi için özel önlemler aldığı bildirildi.

KARTAL'DA 3 EKSİK VAR


Evkur Yeni Malatyaspor ile lig tarihinde ilk kez karşılaşacak Beşiktaş, deplasmandaki mücadeleye üç savunma oyuncusundan yoksun çıkacak. Akhisarspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Dusko Tosic ve Gary Medel’in yanı sıra cezası devam eden Caner Erkin, Malatya’da forma giyemeyecek. Siyah-Beyazlılar’da, savunmanın ortasında Pepe’nin yanında Matej Mitrovic’in oynaması bekleniyor. Öte yandan Yeni Malatya’da ise sakat ya da cezalı isim bulunmuyor.

BABEL'E DERBİ UYARISI


Beşiktaş’ta Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesinde Ryan Babel sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Fenerbahçe, Trabzonspor ve son olarak Akhisarspor maçlarında sarı kart gören Hollandalı oyuncu sınıra geldi. Babel, Evkur Yeni Malatyaspor maçında da sarı kart görmesi halinde 14. haftadaki Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Teknik direktör Şenol Güneş’in bu konuda oyuncusunu özel olarak uyardığı bildirildi.

KHALİD BOUTAİB FORMA GİYECEK


Ligin 9. haftasında Trabzonspor’u, 10. haftada ise Gençlerbirliği’ni 1-0’lık skorlarla yenen Sarı-Siyahlılar, son iki maçında Medipol Başakşehir’e 2-0, Aytemiz Alanyaspor’a da 1-0 mağlup oldu. Tarihinde ilk kez Beşiktaş ile karşılaşacak Malatya temsilcisi, ligde geride kalan 12 haftada aldığı 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 14 puan topladı. Evkur Yeni Malatyaspor, puan cetvelinin 13. sırasında bulunuyor.

Sarı-siyahlı ekipte sakatlıkları geçen Eren Tozlu ve Azubuike Okechukwu ile kart cezası sona eren Khalid Boutaib’in, Beşiktaş karşısında forma giymesi bekleniyor. Rahman Buğra Çağıran’ın ise tedavisine devam ediliyor.

Haberin Devamı