Spor Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih'ten Lewandowski'li paylaşım!

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih'ten Lewandowski'li paylaşım!

Paylaş
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih'ten Lewandowski'li paylaşım!

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Alman devi Bayern Münih oldu. Bayern Münih de eşleşme sonrası Twitter'dan bir paylaşım yaptı. Beşiktaş da bu paylaşıma cevap verdi

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Almanya'nın en büyük kulüplerinden Bayern Münih oldu. Bayern Münih grup aşamasında Fransız devi Paris Saint Germain'in ardından grubu ikinci sırada bitirmişti.

Bugün İsviçre'nin Nyon kentinde çekilen Şampiyonlar Ligi son 16 turu kuraları sonrası temsilcimiz Beşiktaş, Bayern Münih'le eşleşti. Eşleşmenin ardından Bayern Münih Twitter hesabından Beşiktaş'la ilgili paylaşımlar yaptı.

BAYERN MÜNİH'TEN 'COME TO BEŞİKTAŞ' PAYLAŞIMI


Bayern Münih'in Twitter hesabından yapılan açıklamada 'Merhaba Beşiktaş' mesajı paylaşıldı. Ayrıca Beşiktaş'ın meşhur 'Come To Beşiktaş' videosuna da atıfta bulunan Bayern Münih, yıldız golcüsü Lewandowski'nin fotoğrafı olan bir 'Come To Beşiktaş' videosu da paylaştı.

İşte o paylaşımlar:






Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da kurayla ilgili değerlendirme yaptı. Fikret Orman, "Kendimize güvenimiz tam. Kazanmak için oynayacağız. Sadece biz değil Bayern Münih de büyük bir takımla oynayacak!" dedi. Beşiktaş da Twitter hesabından Bayern Münih'e cevap niteliğinde bir paylaşım yaptı. Yapılan paylaşımda kurayla ilgili olarak 'Memnuniyetle, iyi olan takım kazansın' denildi.

BEŞİKTAŞ'TAN EFSANE CEVAP!


Bayern Münih ve Şampiyonlar Ligi'nin resmi hesaplarına da Timo Werner'in kulak tıkacının taktığı bir fotoğrafı paylaşarak 'Timo Werner'e sorun' tweeti attı. Beşiktaş'ın tweetine binlerce beğeni yağdı.

İşte Beşiktaş'ın paylaşımı:

BAYERN'DEN EFSANE CEVABA YANIT GELDİ!


Bayern Münih, Beşiktaş'ın bu manidar paylaşımının ardından boş durmadı. Bayern Münih, Beşiktaş'ın bu tweetine karşılık olarak, 'Merak etmeyin, çok ses getireceğiz' paylaşımını yaptı.


Haberin Devamı