Spor Beşiktaş istim üstünde

Beşiktaş istim üstünde

Paylaş
Beşiktaş istim üstünde

Turkcell Süper Lig'de son olarak Gençlerbirliği'ni 4-1 yenen Beşiktaş, Gaziantepspor karşısında, yakaladığı havayı sürdürmeyi hedefliyor

Ligin ikinci yarısına iyi başlayan ve önce Antalyaspor’u, ardından Gençlerbirliği’nin yenen ve özellikle zirvedeki rakiplerinin puan kayıplarıyla aradaki farkı kapatmaya başlayan siyah-beyazlı takım, Gaziantepspor’u mağlup ederek üst sıralara doğru tırmanışını sürdürmeye çalışacak.

Beşiktaş ile Gaziantepspor arasındaki karşılaşma, yarın saat 19.00’da, Kamil Ocak Stadı’nda yapılacak. Lig TV’den naklen yayınlanacak mücadeleyi Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.

DENİZLİ YENİDEN TAKIMIN BAŞINDA

Antalyaspor karşılaşmasının hemen ardından ameliyat olan ve evde dinlenmesi nedeniyle Gençlerbirliği maçında sahada görev alamayan teknik direktör Mustafa Denizli, 1 maçlık aradan sonra Gaziantepspor maçında takımının başında olacak.

FORMDA TABATA ESKİ TAKIMINA KARŞI

Siyah-beyazlı takımın zorlu Gaziantepspor karşılaşmasında en büyük kozu Brezilyalı oyuncu Rodrigo Tabata olacak.

Sezonun ilk yarısında kendisinden bekleneni veremeyen ve eleştirilen, ancak Antalyaspor maçından itibaren performansını artıran Tabata, özellikle Gençlerbirliği karşılaşmasında ortaya koyduğu futbolla takımının en büyük kozlarından biri olduğunu gösterdi.

BOBO’NUN DURUMU BELİRSİZ

Beşiktaş’ta son maçlarda sürekli gol atan Bobo’nun durumu da merakla bekleniyor. Sakatlığı nedeniyle bazı antrenmanlarda yer almayan, ancak dün takımla birlikte çalışan Brezilyalı oyuncunun durumunun bugünkü idmanın ardından belli olacağı açıklandı.

3 FUTBOLCU KART SINIRINDA

Beşiktaş’ın Gaziantepspor ile yapacağı karşılaşma öncesi 3 futbolcu kart sınırında bulunuyor. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Ferrari’nin yanı sıra 3 maçlık cezası biten İbrahim Kaş ve İbrahim Toraman 3’er sarı kartla sınırda bulunuyor.

Bu üç oyuncu, yarınki karşılaşmada oynayıp kart görmeleri halinde Galatasaray ile yapılacak derbi maçında cezalı duruma düşecek.

2

Haberin Devamı