Spor Beşiktaş- Karabükspor

Beşiktaş- Karabükspor

Paylaş
Beşiktaş- Karabükspor

Süper Lig'de bu sezon taraftarından yönetimine şampiyonluğa kilitlenen Siyah-Beyazlılar, 28. haftanın kapanış maçında bugün Kardemir Karabükspor'u Osmanlı Stadı'nda yaklaşık 20 bin taraftarının desteğiyle ağırlıyor

MAÇ BİTTİ İŞTE DETAYLAR

Haberin Devamı

Beşiktaş, Karabükspor'u 2-1 mağlup etti.

Son düdük çaldı ve karşılaşma sona erdi.

GOL! BEŞİKTAŞ CENK TOSUN

90. dk- Karabükspor'da Hakan Özmert'in yerine Aykut Akgün oyunda.

90. dk- Mücadelenin sonuna 7 dakika ilave edildi.

88. dk- Karabükspor takımında Hakan Özmert, bir sakatlık geçirdi ama oyuna devam edebilecek.

86. dk- Gelişen Karabükspor atağında Yiğit'in uzun pasında hareketlenen Erkan, Franco'dan zor da olsa sıyrıldı ama daha sonra Atiba'ya faul yaptı.

84. dk- Siyah beyazlılarda Tolgay Arslan oyundan çıkarken Cenk Tosun oyuna girdi.

83. dk- Kullanılan serbest vuruşta Sosa'nın ceza alanına etkili ortasında Aziz topu yumrukladı. Aynı anda Sivok için ofsayt bayrağı kalktı.

82. dk- Gelişen Beşiktaş atağında rakip ceza alanına yakın bir noktada sol iç koridorda topla buluşan Sosa, Hakan Özmert'ten sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

Haberin Devamı

80. dk- Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Serdar'ın ceza alanına koşu yapan Gökhan'a pasında Gökhan ceza alanına girdi ama top savunmanın kontrolünde dışarıya gitti.

GOL! KARABÜKSPOR Musa Çağıran

76. dk- Karabükspor'da oyuncu değişikliği Fatih Candan'ın yerine Erkan Kaş oyuna dahil oldu.

73. dk- Beşiktaş savunmasının arkasına sarkan Ahmet İlhan, topa hareketlendi ama kaleci Günay kalesini zamanında terk edince topu taca gönderdi. Ahmet İlhan ve Günay bu pozisyonda çarpıştı ve iki oyuncu da sakatlık geçirdi. Tedavileri devam ediyor.

71. dk- Etkili gelişen Beşiktaş atağında Mustafa, ceza alanı sağ yan çizgisinden ceza alanına girmek üzereyken Murat'ın darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Murat Akça sarı kart gördü.

68. dk- Beşiktaş'ta Serdar Kurtuluş, sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü.

66. dk- Karabükspor kalecisi Aziz'in hatasının ardından başlayan Beşiktaş atağında Motta'nın kaleye vuruşunda top yandan dışarıya gitti.

65. dk- Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sosa'nın kavisli ortasında herkesi aşan topu sol kanatta alan Tolgay, ceza alanına ortasını yaptı ama top yine herkesi aşıp sağ kanattaki Sosa'ya geldi. Sosa'nın kale sahasına ortasında Sivok'un kafa vuruşunda top yandan dışarıya gitti.

Haberin Devamı

64. dk- Beşiktaş'ta oyuncu değişikliği. Demba Ba oyundan çıkarken Pedro Franco oyuna girdi.

61. dk- Karabükspor'da Erdem Özgenç sarı kart gördü.

60. dk- Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Demba Ba'nın ceza alanı dışından ceza alanına gönderdiği topta ofsayt bayrağı kalktı.

59 dk- Kullanılan serbest vuruşta Erdem'in doğrudan kaleye göndermek istediği top barajdan sekti.

58. dk- KIRMIZI KART Beşiktaş da 10 kişi kaldı. Beşiktaş savunmasının arkasına çok iyi sarkan Ahmet İlhan'a atılan pasta Ahmet İlhan, son adam olan Necip'ten sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Necip kırmızı kart gördü.

56. dk- Beşiktaş ikinci gole çok yaklaştı. Sosa'nın ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Demba Ba'nın vuruşunda Abdülaziz gole izin vermedi.

54. dk- Siyah beyazlılarda sakatlık yaşayan Ersan Gülüm'ün yerine Necip Uysal oyunda.

51. dk- Konuk ekip ani bir atak şansı yakaladı. Orta alanda topu alan Fatih, hızla ceza alanı ön bölümüne kadar gitti ama ceza alanına yerden pasında Ersan topa yerinde müdahale etti.

Haberin Devamı

49. dk- Orta alanda gerçekleşen top kapma mücadelesinde Musa, Ersan'a faul yaptı. Hızlı kullanılan serbest vuruşun ardından rakip ceza alanına gönderilen top doğrudan dışarıya gitti.

46. dk- Mücadelenin ikinci yarısı Beşiktaşlı oyuncuların vuruşuyla başladı.

Düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.

45. dk- Bülent Yıldırım ilk yarının sonuna 2 dakika ilave etti.

44. dk- Karabükspor'da Valentin Viola'nın yerine Abdülaziz Demircan oyunda.

42. dk- Karabükspor 10 kişi kaldı. Waterman'a geri atılan pasta ceza alanı dışında topa eliyle müdahale eden Waterman kırmızı kart gördü.

39. dk- Furkan Özçal, hakem ile girdiği diyaloğun ardından sarı kart gördü.

37. dk- Karabükspor gole çok yaklaştı ama ceza alanı içi sol çaprazında Viola'nın kaşeye şutunda savunmadan seken top kornere gitti.

36. dk- Konuk ekip sağlı sollu gelmeye başladı. Bu kez sol kanattan gelişen atakta Tanju'nun ceza alanına ortasında Furkan topa yükseldi ama topa dokunamadı.

Haberin Devamı

33. dk- Etkili gelişen Beşiktaş atağında savunmadan yüksek atılan topu Sosa indirdi ve Demba Ba kaleciyle karşı karşıya kalacakkken ofsayt bayrağı kalktı.

32. dk- Mücadele yeniden tempo kazamaya başladı. Beşiktaş atağında ceza alanına sarkan Tolgay'a atılan ara pasında Tolgay'dan önce kaleci Waterman topun sahibi oldu.

29. dk- Bir başka Karabükspor atağında sap kanatta topla buluşan Erdem'in sol çaprazdan ceza alanına koşu yapan Fatih'e uzun pasında Fatih, Serdar'dan sıyrılmak isterken faul yaptı.

26. dk- Siyah beyazlılar bu maçtan 3 puanla ayrıldığı takdirde haftayı lider olarak tamamlayacak.

25. dk- Sağ kanattan gelişen atakta Serdar'ın penaltı noktası yakınlarına ortasında Atiba, müsait durumda kafa vuruşunu yaptı ve topu sol köşeden ağlarla buluşturdu.

GOL! BEŞİKTAŞ Atiba Hutchinson

21. dk- İkinci köşe vuruşunda Erdem yine ceza alanına ortasını yaptı. Yine Mustafa topu karşıladı ve bu kez Beşiktaş ani bir atak şansı yakaladı ama Sosa'yı yere indiren Fatih, maçın ilk sarı kartını gördü.

18 dk-Karabükspor yarı alanı içinde topla buluşan Viola, Serdar'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Beşiktaş'ın topun baskısının ardından Karabükspor savunması nefes aldı.

16. dk- Kullanılan serbest vuruşta Sosa'nın ceza alanına kavisli ortasında kaleci Waterman topu rahatlıkla kontrol etti.

15. dk- Bu kez sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Demba Ba, taç çizgisi yakınlarında Erdem'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

14. dk- Beşiktaş gole çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza alanına bindirme yapan Mustafa, ceza alanına girip yerden pasını attı ama Demba Ba topa kaysa da vuruşunu yapamadı.

13. dk- Karabükspor kalecisi Waterman, atılan geri pasın ardından rakip yarı alana uzun bir vuruş yaptı ama top Günay'a kadar geldi.

12. dk- Ankara Osmanlı Stadı'nda bulunan Beşiktaş taraftarları büyük destek veriyor.

11. dk- Karabükspor takımında Yiğit İncedemir bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor.

8. dk- Karabükspor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Furkan'ın ceza alanına ortasında topa hareketlenen Hakan topu kontrol etmek isterken ayağından fazla açtı ama son çizgi üstünde topu içeriye çevirmeyi başardı. Ardından kaleci Günay'dan seken topa Ahmet İlhan vurdu. O top da savunmadan sekince arka direkte Motta ve Viola aynı topa hareketlenince Viola, Motta'ya faul yaptı.

7. dk- Karabükspor, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Erdem, köşe vuruşunu paslaşarak kullanmak istedi topu bir anlık hatayla Ersan'a attı.

6. dk- Gelişen Beşiktaş atağında Sosa'nın pasında sol iç koridorda topla buluşan Demba Ba'nın ceza alanına sağ çaprazdan giren Gökhan Töre'ye uzun bir pas attı ama savunmada Murat topu karşıladı.

M.Ö. Ankara Osmanlı Stadı'nda İstiklal Marşı'mız...


Zirve yarışında geçen haftayı önde tamamlayan Fenerbahçe’nin Eskişehir deplasmanında 2 puan bıraktığı haftayı kayıpsız geçmenin hesaplarını yapan Kara Kartal, kendi seyircisi önde zafere uzanıp liderlik koltuğunu ele geçirmek için çabalayacak.

Siyah-Beyazlılar'ın 11'i şu şekilde;

Beşiktaş :Günay, Serdar, Ersan, Sivok, Motta, Gökhan, Atiba, Tolgay, Sosa, Mustafa Pektemek, Demba Ba

Yedekler: Cenk Gönen, Olcay, Oğuzhan, Franco, Necip, Kerim, Cenk Tosun