Spor Beşiktaş kazandığı maçı hediye etti

Beşiktaş kazandığı maçı hediye etti

Paylaş
Beşiktaş kazandığı maçı hediye etti

14 Ağustos Cumartesi günü başlayacak yeni sezon öncesi Beşiktaş, son hazırlık maçını İspanya'nın Villareal takımı ile yaptı

Transfer döneminde taraftarlarını Quaresma ve Guti ile coşturan Kartal, yeni sezon öncesi son hazırlık maçında İspanya'nın güçlü ekiplerinden Villareal'e penaltı atışları sonrasında 8-7 yenildi.

Haberin Devamı

Normal süresi 2-2 biten maçta siyah-beyazlı takımın gollerini 31. dakikada Bobo ve 40. dakikada Quaresma kaydetti. Villareal'in gollerini ise Cani ve Altidore attı. Quaresma ve Guti ilk 11'de maça başladı ve iki oyuncuda ilk yarı boyunca oyunda kaldı.

Bu 45 dakikalık dilimde Kartal adeta şov yaptı ve ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarı yıldız oyuncular kenara gelince ve Villareal takımında da güçlü oyuncular sahaya girince siyah-beyazlı takım bir anda dağıldı.

5 dakikada skor 2-2 oldu ve maçın normal süresi böyle sona erdi. Penaltı atışlarında Villereal 6'da 6 yaptı. Beşiktaş'ta 6. penaltı için topun başına gelen Ekrem Dağ atıştan yararlanamayınca siyah-beyazlı takım maçı kaybetti.

GUTİ İLK 11'DE

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın, İspanya'nın Real Madrid takımından transfer ettiği Guti Hernandez de bu karşılaşmada ilk kez Beşiktaş forması giydi. İlk 11'de sahaya çıkan Gut'nin ayağına her top geldiğinde taraftarlardan ıslık sesleri yükseliyordu. Guti, 2 yıl önce Real Madrid'de oynarken Villareal taraftarı için 'köylü' yakışıtmasını yaptığı için taraftarlar onu sevmiyor.