Spor Beşiktaş - Leipzig (Maç özeti)

Beşiktaş - Leipzig (Maç özeti)

Paylaş
Beşiktaş - Leipzig (Maç özeti)

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. maçında Alman ekibi Leipzig'le karşılaştı. Temsilcimiz Ryan Babel ve Talisca'nın golleriyle maçı 2 - 0'lık skorla kazandı ve grubunda ikide iki yaptı

Şampiyonlar Ligi G Grubunda Beşiktaş evinde Leipzig'i 2 - 0 yendi ve puanını 6'ya çıkardı. Grubun bir diğer maçında Porto deplasmanda Monaco'yu 3 - 0 yendi.

90.DK: Maç sona erdi Beşiktaş 2 - 0 Leipzig

88.DK:
Fabricio Agosto, vakit geçirmeye yönelik hareketleri nedeni ile sarı kartla cezalandırılıyor.

86.DK: Ceza sahası içerisinde oluşan karambolde altıpasın hemen dışında sağ çaprazda topla buluşan Jean-Kevin Augustin'in yerden çektiği şut az farkla yandan dışarı çıkıyor.

84.DK: Bruma'nın pası ile sol kanatta topla buluşan Marcel Halstenberg'in ortası kalecimiz Fabricio Agosto'da kalıyor.

81.DK: Karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliği hakkımızı Anderson Talisca'nın yerine Tolgay Arslan'ı oyuna alarak kullanıyoruz.

77.DK: Kevin Kampl'ın pası ile ceza sahası yayının hemen dışında buluşan Emil Forsberg'in çektiği şut farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.

73.DK: Kevin Kampl'ın pası ile ceza sahasının hemen dışında sol çaprazda buluşan Emil Forsberg'in çektiği şut savunmamızdan dönüyor.

70.DK: Bu dakikada karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkımızı Gary Medel'in yerine Necip Uysal'ı oyuna alarak kullanıyoruz.



59.DK: Maçın bu dakikasında stadın ışıklarında bir problem var ve hakem maçı geçici bir süreliğine durdurdu. Aydınlatmadaki problem nedeniyle oyuncular soyunma odasına gitti. Vodafone Park'ta maça 10 dakikalık elektrik arasından sonra oyun başladı.

54.DK: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Emil Forsberg geçiyor. Forsberg'in ortasını savunmamız kafayla uzaklaştırıyor.

52.DK: Marcel Sabitzer'in ceza sahasının hemen içerisinden sağ çaprazdan çektiği şutu kalecimiz Fabricio Agosto, kornere çelmeyi başarıyor.

48.DK: Emil Forsberg'in ceza sahası dışından sağ çaprazdan çektiği şut üst ağlarda kalıyor.

46.DK: İkinci yarı başladı. Willi Orban'ın yerine Kevin Kampl giriyor.

45.DK: İlk yarı sona erdi Beşiktaş 2 - 0 Leipzig



42.DK: GOOL! Talisca 2 - 0. Sağ kanatta topla buluşan Ricardo Quaresma, ortasını altıpasa yakın bir bölgede bulunan Anderson Talisca'ya yapıyor. Talisca, Stefan Ilsanker'in yanından yaptığı kafa vuruşu ile topu Leipzig ağları ile buluşturuyor.

36.DK: Kaleye yaklaşık 35 metre mesafeden kazanılan serbest vuruşta topun başına Emil Forsberg geçiyor. Forsberg'in çektiği şut farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.

32.DK: Leipzig takımı bu dakikada karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Timo Werner oyundan çıkarken yerine Lukas Klostermann giriyor.

30.DK: Stefan Ilsanker'in sağ kanattan yaptığı ortayı Pepe kafayla uzaklaştırmak istiyor ancak top havalanarak arka direkte bulunan Timo Werner'e geliyor. Werner topu kafayla takım arkadaşlarına indirmek istiyor ancak bu topa kalecimiz Fabricio Agosto sahip oluyor.

25.DK: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Emil Forsberg geçiyor. Forsberg'in ortası ile ön direkte buluşan Dayot Upamecano'nun kafa vuruşu Ricardo Quaresma'dan dönüyor.



22.DK: Sabitzer'in uzaktan etkili vuruşunu Fabri köşeye çok iyi uzandı ve kurtardı.

17.DK: Leipzig kontra atak yakaladı. Sol kanattan hızla ilerliyen Keita'yı Caner düşürerek sarı kart gördü.

15.DK: Beşiktaş etkili bir yerden frikik kullanacak. Quresma'nın ceza sahasının sağ tarafından içeriye girmeye çalışırken Keita tarafından düşürülüyor. Rus hakem Keita'ya sarı kart gösterdi. Kullanılan frikikte Caner barajı geçemiyor.



11.DK: GOOOL! Beşiktaş Ryan Babel'in golüyle 1 - 0 öne geçiyor. Sol kanattan Cenk Tosun'un getirdiği topta ceza sahası yay civarında sol ayakla düzgün ve sert bir vuruş yapan Babel takımını öne geçirdi.

8.DK: Leipzig'de kaptan Orban Cenk Tosun'a kayarak yaptığı sert müdahale sonrası sarı kart görüyor.

7.DK Maçın ilk bölümünde taraftarının desteğini arkasına alan Beşiktaş maça etkili başladı. Orta sahada kazanılan topta Talisca yerden sert vuruyor ama istediği vuruşu yapamadı aut.

4.DK: Beşiktaş etkili geldi. Quaresma'nın ön direğe açtığı ortaya Talisca hareketlendi kaleci son anda topa müdahale ederek topu kornere atıyor. Kullanılan korner atışını Leipzig savunması uzaklaştırıyor.

1.DK: Maç başladı! Başarılar Beşiktaş


Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları



Galatasaraylılar Vodafone Park'tan kovuldu

Haberin Devamı