Spor Beşiktaş - Leipzig maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Beşiktaş - Leipzig maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Paylaş
Beşiktaş - Leipzig maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. maçında Vodafone Park'ta Alman ekibi Leipzig ile karşılaşacak. Peki, Beşiktaş - Leipzig maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig'de fırtınalar estiren ve Şampiyonlar Ligi'ne deplasmanda Porto galibiyetiyle başlayan Beşiktaş gruptaki ikinci maçında Alman ekibi Leipzig ile Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. Gruptan çıkmak için avantaj sağlamak isteyen Şenol Güneş'in öğrencileri Leipzig'i yenerek 2'de 2 yapmanın peşinde olacak. İlk maçında Monaco ile berabere kalan Alman ekibi ise ilk galibiyetini almak istiyor.

Beşiktaş - Leipzig maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?


26 Eylül Salı günü saat 21:45'de başlayacak mücadele TRT 1'den canlı olarak ekranlara gelecek.

Porto, Leipzig ve Monaco ile birlikte G Grubu'nda yer alan temsilcimiz Beşiktaş devler ligine deplasmanda 3-1'lik Porto galibiyeti ile başladı. Kara-Kartal Talisca, Cenk Tosun ve Ryan Babel'in golleri ile rakibini yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı ve gruptan çıkma adına önemli bir galibiyetin altına imza attı.


Şenol Güneş ve Cenk Tosun Leipzig maçı öncesi açıklamalarda bulundu

İBB'DEN ULAŞIM AÇIKLAMASI


İBB'den yapılan açıklamada 'Bugün 21:45'te Vodafone Park'ta Beşiktaş - RB Leipzig arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi mücadelesi dolayısıyla Marmaray dahil tüm raylı sistem hatlarımızda seferler 01.00'e kadar uzatılmıştır.

Temsilcimiz Beşiktaş'a başarılar dileriz' denildi.

40 BİN KİŞİLİK DEV KORO


Siyah-Beyazlılar, bu akşam Vodafone Park’ta oynayacakları RB Leipzig maçında taraftarının desteğini sonuna kadar arkalarında hissedecek.

G Grubu ikinci mücadelesi öncesinde geçen hafta satışa sunulan biletlerin tamamını tüketen Beşiktaşlı futbolseverler, stadyumun tamamını dolduracak. 30 bini kombineli, 10 bini de biletli olmak üzere dev statta 40 bin Kartal’ın olması bekleniyor. Maçın başından itibaren takımlarına desteğe başlayacak olan Beşiktaşlı futbolseverler, takımlarının arkasında maç boyunca itici güç olacak. Yapacakları tezahüratlarla Leipzig’li oyuncuları baskı altına almaya çalışacak olan taraftarlar, hazırladıkları pankartlarla ise görsel bir şölen sunacak.

MUHTEMEL 11'LER


Beşiktaş: Fabricio Agosto Ramirez, Gary Medel (Adriano), Pepe, Dusko Tosic, Caner Erkin, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Anderson Talisca, Ryan Babel ve Cenk Tosun

Leipzig: Gulacsi, Klostermann, Orban, Upamecano, Bernardo, Naby Keita, Demme, Sabitzer, Forsberg, Poulsen, Timo Werner

BEŞİKTAŞ'A ADRİANO'DAN İYİ HABER!


Beşiktaş, derbi sonrası gözünü Şampiyonlar Ligi'ne çevirdi. Siyah-beyazlılarda tedavisi tamamlanan Adriano, Leipzig maçında forma giyebilecek.

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ndeki Leipzig maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Derbide mağlubiyetinin moral bozukluğuna rağmen, zorlu 90 dakikada sakatlanan futbolcu olmaması teknik heyeti memnun etti.

Ayrıca tedavisi tamamlanan Adriano, takımla birlikte çalışmalara başladı. Tecrübeli futbolcu Leipzig maçında takımdaki yerini alabilecek.

BEŞİKTAŞ-LEİPZİG MAÇINA RUS HAKEM


Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. haftasında Almanya temsilcisi Leipzig ile oynayacağı maçta, Rusya Futbol Federasyonu'ndan hakem Sergei Karasev görev yapacak.

UEFA'nın açıklamasına göre 26 Eylül Salı günü Vodafone Park'ta Beşiktaş ile Leipzig arasında yapılacak karşılaşmada, Rus hakem Karasev düdük çalacak.

LEIPZIG'İN HOCASINA VİZE ŞOKU!


Şampiyonlar Ligi bu akşam Beşiktaş ile karşılaşacak olan Almanya temsilcisi RB Leipzig'in Teknik Direktörü vize engeline takıldı. Avusturya vatandaşı olan teknik direktör Ralph Hasenhüttl, İstanbul'a indiğinde havaalanında vizesi olmadığı için giriş izni önce verilmedi.

Bunun üzerine Hasenhüttl, havaalanında vize almak için bir süre bekledi. Bu sırada RB Leipzig futbolcuarı ve kafilede bulunan teknik heyet ile yöneticiler ise Türkiye'ye giriş yaptılar. Hasenhüttl, havaalanında vize başvurusunda bulundu. Vizeyi alınca da Türkiye'ye giriş yapabildi ve kendisini bekleyen kafileye katılabildi.

Türkiye Alman vatandaşlarına vize uygulamazken, bir süreden beri Avusturya vatandaşlarına vize uyguluyor. Vize almayı unuttuklaını söyleyen Hasenhüttl “Bu tamamen bizim hatamızdı” dedi. Vize işlemleri için havaalanı görevlilerin kendilerine çok yardımcı olduklarını belirten Avusturyalı teknik adam “Görevliler çok çok dostça ve samimi davrandılar” dedi.

BRUMA: STADYUM KAZAN GİBİ OLACAK!


Galatasaray'dan sezon başında Leipzig'e transfer olan Bruma, Beşiktaş ile oynayacakları maç öncesinde Alman basınına açıklamalarda bulundu. Beşiktaş taraftarına övgülerde bulunan Bruma, “Avrupa'nın en güzel ve en gürültülü statlarından birinde oynayacağız. Evet, kazan gibi olacak.” şeklinde konuştu. Atmosferden etkilenmemeleri gerektiğini vurgulayan Bruma, “İstanbul'a dönmek için sabırsızlanıyorum. Oradan puan almaya yetecek kadar iyiyiz. Son derece odaklandık ama atmosferden etkilenmemeliyiz” ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ 2'DE 2 YAPMAK İSTİYOR


Grubundaki ilk maçında Porto'yu deplasmanda 3-1 mağlup eden siyah-beyazlı ekip, rakibini yenerek üst üste ikinci galibiyetini almaya çalışacak. Beşiktaş, Leipzig'i yenerse 6 puana ulaşarak gruptan çıkma iddiası adına önemli bir adım atacak.

Siyah-beyazlı takımla Leipzig arasındaki mücadele, saat 21.45'te Vodafone Park'ta oynanacak.

Mücadeleyi Rusya Futbol Federasyonundan hakem Sergei Karasev görev yapacak. Karasev'in yardımcılıklarını Anton Averianov ve Tikhon Kalugin gerçekleştirecek. Maksim Gavrilin'in 4. hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Sergei Lapochkin ve Sergei Ivanov olacak.

BEŞİKTAŞ, İÇ SAHA PERFORMANSINA GÜVENİYOR


UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda yarın Almanya'nın Leipzig ekibiyle evinde karşılaşacak Beşiktaş, son dönemdeki başarılı iç saha performansıyla dikkati çekiyor.

Geride kalan 4 sezonda Avrupa kupalarında rakiplerini 17 kez konuk eden Beşiktaş, söz konusu müsabakalarda şu ana dek sadece bir yenilgi aldı.

Beşiktaş, bu mağlubiyeti de 2014-2015 sezonunda, Slaven Bilic yönetiminde UEFA Avrupa Ligi'nde Belçika temsilcisi Club Brugge'a 3-1 yenilerek yaşadı.

Beşiktaş, bu periyottaki iç saha maçlarında rakiplerine 9 kez üstünlük sağlarken, 7 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı.

Evindeki 17 maçta 28 gol atan siyah-beyazlılar, kalesinde 16 gol gördü.

OLYMPİQUE LYON'U YENDİ, PENALTILARDA ELENDİ


Beşiktaş, Avrupa kupalarında son olarak Fransa temsilcisi Olympique Lyon'u konuk etti.

İlk karşılaşmada 2-1 yenilen siyah-beyazlılar, Vodafone Park'taki mücadelede uzatma sonunda rakibine 2-1 üstünlük kurunca, tur atlayan ekibi penaltı atışları belirledi. Beşiktaş, penaltı atışlarında 7-6 geride kalınca üst tura yükselen ekip Olympique Lyon oldu.

Beşiktaş'ın son 17 maçtaki iç saha performansı şöyle:
Maç Organizasyon Sonuç
Olympique Lyon Avrupa Ligi 2-1 (penaltılarla 6-7)
Olympiakos Avrupa Ligi 4-1
Hapoel Beer-Sheva Avrupa Ligi 2-1
Benfica Şampiyonlar Ligi 3-3
Napoli Şampiyonlar Ligi 1-1
Dinamo Kiev Şampiyonlar Ligi 1-1
Skenderbeu Avrupa Ligi 2-0
Lokomotiv Moskova Avrupa Ligi 1-1
Sporting Lizbon Avrupa Ligi 1-1
Club Brugge Avrupa Ligi 1-3
Liverpool Avrupa Ligi 1-0 (penaltılarla 5-4)
Tottenham Avrupa Ligi 1-0
Partizan Avrupa Ligi 2-1
Asteras Avrupa Ligi 1-1
Arsenal Şampiyonlar Ligi ön eleme 0-0
Feyenoord Şampiyonlar Ligi ön eleme 3-1
Tromsö Avrupa Ligi 2-0

ŞENOL GÜNEŞ İLE İÇ SAHADA YENİLGİ YOK


Siyah-beyazlı ekip, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde iç sahada yenilgi almadı.

Beşiktaş, 2015-2016 sezonunda göreve gelen Güneş yönetiminde, geride kalan 2 sezonda Avrupa'da rakiplerini 9 kez konuk etti. Siyah-beyazlılar, bu karşılaşmadan 4'ünü kazanırken, 5 maç beraberlikle tamamlandı.

Siyah-beyazlı takım, söz konusu karşılaşmalarda rakip fileleri 17 kez havalandırırken, kalesinde 10 gol gördü.

VODAFONE PARK'TA 3 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ


Beşiktaş, Vodafone Park'ta rakiplerine karşı son 3 maçı kazanmasını bildi.

Geçen sezona Şampiyonlar Ligi'nde başlayan ve Dolmabahçe'deki 3 maçtan beraberlikle ayrılan siyah-beyazlı ekip, yoluna devam ettiği Avrupa Ligi'nde ise bu stadında üst üste 3 maçı kazandı.

Vodafone Park'ta 3 Şampiyonlar Ligi mücadelesine çıkan Beşiktaş, Dinamo Kiev ve Napoli maçlarından 1-1 beraberlikle ayrıldı. Siyah-beyazlı ekip, bu statta ilk yarısını 3-0 geride kapadığı Benfica karşılaşmasını ise 3-3 eşitlikle tamamladı.

Avrupa Ligi'ndeki ilk iç saha maçında Hapoel Beer-Sheva'yı 2-1 mağlup eden siyah-beyazlılar, Vodafone Park'taki sonraki karşılaşmalarında Olympiakos'u 4-1 ve Olympique Lyon'u 2-1 yendi.

İÇ SAHADA 99. MAÇ


Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 99. iç saha maçını Leipzig ile yapacak.

Bu maçlarda rakiplerine 51 kez üstünlük sağlayan siyah-beyazlı takım, 23'ünden beraberlik ve 24'ünden de mağlubiyetle ayrıldı.

Evindeki maçlarda rakip fileleri 146 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 98 gol gördü.

BEŞİKTAŞ, AVRUPA KUPALARINDA 198. MAÇINA ÇIKIYOR


UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci karşılaşmasında yarın Almanya temsilcisi Leipzig'i konuk edecek Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 198. mücadelesine çıkacak.

Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 197 maçtan 74'ünü kazandı, 81'ini yitirdi, 42'sinde de berabere kaldı.

Avrupa arenasındaki 197 karşılaşmada rakip fileleri 256 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 282 gol gördü.

Geçen sezon olduğu gibi 2017-2018'de de Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş, Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonuna galibiyetle başladı. G Grubu mücadelesine Porto deplasmanında başlayan siyah-beyazlı ekip, rakibini Anderson Talisca, Cenk Tosun ve Ryan Babel'in golleriyle 3-1 mağlup etti.

EVİNDE İLK PEŞİNDE


Beşiktaş, Leipzig'i mağlup ederek Vodafone Park'ta ilk Şampiyonlar Ligi galibiyetini almaya çalışacak.

Dolmabahçe'deki stadında ikinci kez Şampiyonlar Ligi mücadelesi yapacak siyah-beyazlı ekip, geçen sezon bu organizasyonda yaptığı 3 maçı beraberlikle tamamladı. Beşiktaş, Leipzig'i yenerse Vodafone Park'ta ilk Şampiyonlar Ligi galibiyetine imza atacak.

DERBİ MAÇINDAN STRESLİ ÇIKTI


Siyah-beyazlı takım, Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynadığı derbi maçların etkisini Leipzig karşısında atmaya çalışacak.

Sarı-lacivertli rakibine 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta ayrıca Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson ve Oğuzhan Özyakup kırmızı kart gördü. Derbi mücadelesinde ayrıca teknik direktör Şenol Güneş de hakem Ali Palabıyık tarafından tribünlere gönderildi.

ADRİANO VE GÖKHAN GÖNÜL TAKIMLA İDMANA BAŞLADI


Siyah-beyazlı ekibin bu sezon başı itibarıyla en büyük sıkıntıyı yaşadığı sağ bekte görev alan Gökhan Gönül ile Adriano Correia, sakatlıkları atlatarak takımla çalışmalara başladı

Sezon başında ameliyat olan Gökhan Gönül'ün yokluğunda sağ bekte oynayan ancak sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyen Adriano, yarınki karşılaşmada teknik direktör Şenol Güneş'ten forma bekleyecek.

Beşiktaş'ın Leipzig mücadelesine Fabricio Agosto Ramirez, Gary Medel (Adriano), Pepe, Dusko Tosic, Caner Erkin, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Anderson Talisca, Ryan Babel ve Cenk Tosun muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.

LEIPZIG İYİ BAŞLAMADI


Geçen sezon Almanya Ligi'nde fırtınalar estiren Leipzig bu sezon istediği başlangıcı yapamadı. 5. haftası geride kalan Bundesliga'da 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle 7 puan toplayarak 9. sırada bulunuyorlar. Alman ekibi Şampiyonlar Ligi'ne de istediği gibi başlayamadı. İlk maçta Monaco ile karşılaşan Leipzig rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

Galatasaray'dan Bruma, Bayer Leverkusen'den Kevin Kampl gibi iki önemli transfer yaparak sezona başlayan Leipzig'in kadrosunda Timo Wermer, Emil Forsberg, Naby Keita gibi önemli yıldızlar bulunuyor.

Haberin Devamı