Spor Beşiktaş Nobre'yi yolluyor

Beşiktaş Nobre'yi yolluyor

Paylaş
Beşiktaş Nobre'yi yolluyor

Beşiktaş Nobre'yi yolluyor

Beşiktaş'a 2006-2007 sezonu başında transfer olan Marcio Nobre, aynı sezon içinde Türk vatandaşlığına geçmiş ve Mert Nobre adını almıştı. Fenerbahçe'de oynadığı dönemde attığı gollerle adını duyuran Brezilyalı oyuncu, Siyah-Beyazlı takımın formasını giydiği son dört sezonda istediği performansı yakalayamadı. Beşiktaş forması altında 39 gole imza atan Nobre, özellikle geçtiğimiz sezon sadece 1 gol atarak hayal kırıklığı yarattı. Yeni sezon öncesi yerli futbolcu statüsünde oynaması nedeniyle takımdan gönderilmesi düşünülmeyen 30 yaşındaki oyuncunun kendi isteği ile Siyah Beyazlı takımdan ayrılacağı öğrenildi.

Beşiktaş ile geçtiğimiz sezon başı mukavele yenileyen ve yıllık 2 milyon 400 bin Euro ücret karşılığında 3 yıllık sözleşme imzalayan Nobre'nin ülkesi Brezilya'ya dönmek istediği öğrenilirken, menajeri aracılığı ile Yunanistan'dan bazı takımlar ile de görüşme halinde olduğu kaydedildi. Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşmesi olmasına rağmen Türkiye'den ayrılmak istediğini Beşiktaş yönetimine ileten Nobre'nin önümüzdeki günlerde Siyah Beyazlı takım ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Beşiktaş yönetiminin Nobre'nin geçmiş yıllardan kalan ve 1 milyon Euro'nun üzerinde olan alacakları karşılığında 30 yaşındaki oyuncuyu serbest bırakma kararı aldığı da öğrenilriken, teknik drirektör Bernd Schuster'in de Nobre'nin takımdan ayrılması konusunda sorun çıkarmadığı belirtildi.

Haberin Devamı