Spor Beşiktaş Reading hazırlık maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Beşiktaş Reading hazırlık maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Paylaş
Beşiktaş Reading hazırlık maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Beşiktaş yeni sezon hazılıklarını Avusturya'da sürdürüyor. Siyah beyazlı ekip hazırlık karşılaşmalarını da art arda yapıyor. Son olarak CSKA Moskova ile karşılaşan Kartallar bugün İngiltere'nin köklü kulüplerinden Readin FC takımıyla karşılaşacak. Taraftarlar "Beşiktaş Reading hazırlık maçı saat kaçta?" sorusunu soruyor.

Beşiktaş Reading maçı, siyah beyazlı kulübe gönül veren taraftarlar heyecanla bekleniyor. 15 Temmuz'da CSKA Moskova ile karşılaşan ve 4-1 sahadan yenik ayrılan Beşiktaş, Reading maçından galip gelmek istiyor.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ READİNG MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Reading maçı bu akşam saat 20.00'de Graz'da oynanacak. Mücadeleyi Smart Spor kanalı canlı olarak ekrana getirecek.

CSKA karşısında kötü prova

Slovakya kampının ardından hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Beşiktaş, burada çıktığı ikinci hazırlık maçında CSKA Moskova'ya farklı yenildi: 1-4

Mücadelenin henüz 8'inci dakikasında Tolgay Arslan'ın ceza sahası dışından attığı müthiş golle öne geçen Siyah Beyazlılar, sonraki dakikalarda ise oyundan düştü.

Dakikalar 15'i gösterirken Fedor Chelov, Rus ekibine beraberliği getirirken 27'de Astemir Gordyushenko skoru 1-2 yaptı ve ilk yarı da bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Kara Kartal, Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün girdiği pozisyonlardan yararlanamadı.

Haberin Devamı

53'te Matej Mitrovic'in kendi kalesine attığı golle skor 1-3'e gelirken 75'te Dmitri Efremov gol perdesini kapatan isim oldu.

Beşiktaş'ın hazırlık maçı programı

12 Temmuz Perşembe: Beşiktaş - Shakhtar (0-0)

15 Temmuz Pazar 15.00: Beşiktaş - CSKA Moskova (1-4)

17 Temmuz Salı 20.00: Beşiktaş - Reading

20 Temmuz Cuma 19.00: Beşiktaş - Krasnodar