Spor Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde grup liderliğini garantiledi sosyal medya yıkıldı

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde grup liderliğini garantiledi sosyal medya yıkıldı

Paylaş
Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde grup liderliğini garantiledi sosyal medya yıkıldı

Avrupa'daki temsilcimiz Beşiktaş, Porto ile berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'nde grup liderliğini garantiledi. Sosyal meydada paylaşılan bu ekran görüntüsü uzun süre konuşuldu

Beşiktaş, konuk ettiği Porto ile 1-1 berabere kalarak son maçlar öncesi G grubunu lider bitirmeyi garantiledi. 11 puana ulaşan Siyah-Beyazlılar, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükseldi.

Fransız temsilcisi Monaco'nun, Almanya'nın Leipzig kulübünü ağırladığı karşılaşma ise 4-1 Leipzig üstünlüğüyle tamamlandı. Alman ekibinin golleri, 6. dakikada Jemerson (kendi kalesine), 9 ve 31. dakikada Werner, 45. dakikada Keita'dan geldi.

MAÇ KADAR KONUŞULAN EKRAN ALINTISI (CAPS)


Şampiyonlar Ligi'nde tarihi bir gece geride kalırken, bu ekran görüntüsü Beşiktaş'ın galibiyeti kadar konuşuldu. Binlerce beğeni alan komik caps, binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Online mesajlaşma programındaki sohbet gruplarına atıfta bulunan caps, okuyanları güldürmeyi başardı. Beşiktaş bu şaka sayesinde gruptan bir kez daha çıktı.

Beşiktaş; Monaco, Porto ve Leipzig'in bulunduğu gruba, "Beyler ben gidiyorum" der ve gruptan çıkar. Kalan takımlar ise kendi dillerinde Beşiktaş'a "hosça kal" der.

İşte o caps:


Haberin Devamı