Spor Beşiktaş son hedefine kilitlendi

Beşiktaş son hedefine kilitlendi

Paylaş
Beşiktaş son hedefine kilitlendi

Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında İstanbul Belediyespor'u konuk edecek Beşiktaş, rakibini mağlup ederek zirvede kalmayı hedefliyor

Ligin ilk haftalarında başarısız sonuçlar alan ve bir ara liderden 12 puan geriye düşen, ancak üst üste 8 galibiyet alarak tekrar zirveye ortak olan Beşiktaş, ilk yarının son haftalarındaki düşüşü, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında sonlandırmaya çalışacak.

Siyah-beyazlı takım ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasındaki karşılaşma yarın BJK İnönü Stadı’nda saat 19.00’da yapılacak. Lig TV’den naklen yayınlanacak mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

SON HEDEF LİG

Sezona büyük umutlarla başlayan, Avrupa, lig ve kupada önüne hedefler koyan siyah-beyazlı takımın elinde sadece lig kaldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 1 galibiyet ve 1 beraberlikle 4 puan toplayan, ancak gruptan çıkamayan "Kara kartallar", Ziraat Türkiye Kupası’nda da umduğunu bulamadı.

Geçen sezonun kupa galibi siyah-beyazlı takım, kupada grubunda oynadığı 3 maçı yitirince bu kulvardaki mücadelesini erken sonlandırmış oldu. Beşiktaş,

54 GÜNDÜR GALİP GELEMİYOR


Son aylarda ciddi bir düşüş yaşayan siyah-beyazlı takım, resmi maçlarda 54 gündür galibiyete hasret kaldı. Resmi karşılaşmalarda son galibiyetini Turkcell Süper Lig’de 29 Kasım’da deplasmanda Sivasspor’u 1-0 mağlup ederek alan Beşiktaş, bu karşılaşmadan sonra galibiyet sevinci yaşayamadı.

İBRAHİM KAŞ 3 MAÇ CEZALI

Siyah-beyazlı takımın, yarın yapacağı zorlu maçta cezalı olan İbrahim Kaş forma giyemeyecek.

İbrahim Kaş’a Beşiktaş’ın Ziraat Türkiye Kupası’nda yine İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı karşılaşmada rakibine yaptığı hareket yüzünden Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 3 maç ceza verilmişti.

İBRAHİM TORAMAN KART SINIRINDA

Beşiktaş’ta İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması öncesi İbrahim Toraman, kart sınırında bulunuyor.

Daha önce 3 sarı kart gören tecrübeli oyuncu, yarınki mücadelede kart gördüğü takdirde cezalı duruma düşecek ve Antalyaspor ile oynanacak karşılaşmada yer alamayacak.

KALEYE YENİDEN RÜŞTÜ GEÇİYOR

Teknik direktör Mustafa Denizli’nin yarınki maçta kalede Rüştü’ye yer vermesi bekleniyor. Adale sakatlığının yanı sıra burnundan ameliyat olan Rüştü’nün antrenmanlarda sıkıntısı olmadığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında forma giyebileceği açıklandı.

Haberin Devamı