Spor Beşiktaş'ta Medel ve Tosic cezalı duruma düştü

Beşiktaş'ta Medel ve Tosic cezalı duruma düştü

Paylaş
Beşiktaş'ta Medel ve Tosic cezalı duruma düştü

Beşiktaş'ta Dusko Tosic ve Gary Medel Akhisarspor mücadelesinde sarı kart görerek, bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak olan Yeni Malatyaspor mücadelesinde cezalı duruma düştü

Beşiktaş’ta sarı kart ceza sınırında bulunan Dusko Tosic, Teleset Mobilya Akhisarspor mücadelesinde sarı kart görerek cezalı duruma düştü.

12. haftada Vodafone Park’ta oynanan Teleset Mobilya Akhisarspor mücadelesinin 47. dakikasında sarı kart gören Tosic, Evkur Yeni Malatyaspor mücadelesinde cezalı duruma düştü.

Malatya deplasmanında forma giyemeyecek olan Sırp oyuncu, 14. haftada oynanacak olan Galatasaray mücadelesinde cezasını doldurmuş olup forma şansı bulabilecek.

MEDEL DE CEZALI DURUMA DÜŞTÜ


Beşiktaşlı oyuncu Gary Medel, Teleset Mobilya Akhisarspor mücadelesinde sarı kart görerek, deplasmanda oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor mücadelesinde cezalı duruma düştü.

12. haftada Vodafone Park’ta oynanan Teleset Mobilya Akhisarspor mücadelesinin 79. dakikasında sarı kart gören Medel, Tosic ile birlikte Evkur Yeni Malatyaspor mücadelesinde cezalı duruma düşen ikinci oyuncu oldu. Malatya deplasmanında görev yapamayacak olan Şilili savunma oyuncusu, 14. haftada oynanacak olan Galatasaray derbisinde cezasını doldurarak, sahada olabilecek.


Beşiktaş - Akhisarspor (Maç özeti)

Haberin Devamı