Spor Beşiktaş'ta Şenol Güneş'e dev zam!

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'e dev zam!

Paylaş
Beşiktaş'ta Şenol Güneş'e dev zam!

Beşiktaş’la kontratının 3 yıl daha uzatılması beklenen Şenol Güneş’in maaşında önemli bir artış yapılacak. Kara Kartal’dan senelik 1.5 milyon Euro kazanan Güneş’in yeni kontratında 2 milyon Euro (8 milyon TL) yazacak. Şampiyon hoca, duble şampiyonluk sonrası yıl başına 500 bin Euro (2 milyon TL) zam alacak .

Spor Toto Süper Lig’de Kara Kartal’ı üst üste ikinci kez şampiyon yaparak tarihe geçen Şenol Güneş’in, kulüpteki geleceği belli oldu. Siyah-Beyazlılar’la 2+1 yıllık kontratının normal süresi sona eren tecrübeli teknik adamın, Beşiktaş’a yaşattığı bu başarı sonrasında sözleşmesi yenilenecek.

Başkan Fikret Orman’ın, 64 yaşındaki çalıştırıcıyla kontratındaki artı 1 yıllık opsiyon maddesine ek 2 senelik anlaşma imzalayacağı bildirildi. Yakın zaman içerisinde resmi imzaların atılması beklenirken bu gelişme sonrasında Güneş, 2020’ye kadar Beşiktaş’ın başında kalacak.

Başarılı teknik adamın maaşı, 1.5 milyon Euro’dan 2 milyon Euro’ya çıkacak. 3 senelik yeni anlaşmada yüzde 33’lük zam alacak olan Güneş’in cebine ekstra olarak 1.5 milyon Euro (6 milyon TL) girecek. ­

TRANSFERDE DAHA ETKİLİ OLACAK


Başkan Fikret Orman’la gelecek sezon için çalışmalara erkenden başlayacak olan Şenol Güneş, ilk olarak transfer konusuna el atacak. Bu sezon fazla forma şansı vermediği isimlerle kiralıktan dönen futbolcuları değerlendirecek olan 64 yaşındaki teknik adam, ilk olarak gönderilecek isimleri seçecek. Sonrasında Güneş’in ilk olarak stoper hattına, ikinci olarak ise Demba Ba’nın durumuna göre yeni bir forvet alınması isteğinde bulunması bekleniyor.

Fanatik

Haberin Devamı