Spor Beşiktaş'ta sürpriz gelişme! Mitrovic kadro dışı kaldı...

Beşiktaş'ta sürpriz gelişme! Mitrovic kadro dışı kaldı...

Paylaş
Beşiktaş'ta sürpriz gelişme! Mitrovic kadro dışı kaldı...

Bu akşam Adanaspor'u konuk edecek olan siyah - beyazlılarda Matej Mitrovic kadroya alınmadı. Şenol Güneş'in kadroda revizyona gitmesi bekleniyor

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında lider Beşiktaş sahasında Adanaspor'u konuk ediyor. Hafta içinde Vodafone Arena'da Lyon'a penaltılar sonucunda mağlup eden siyah - beyazlılarda kadroda revizyon yapılacağı öğrenildi. Şenol Güneş, Lyon maçının ardından tepkilere maruz kalan Matej Mitrovic'i kadroya almadı.

CENK TOSUN KART CEZALISI


Goelbien'in haberine göre; Beşiktaş, Adanaspor karşısında 17 golle ligin en skorer ismi olan golcü oyuncusu Cenk Tosun'dan yoksun mücadele edecek. Ligin 27. haftasında oynanan Trabzonspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Cenk Tosun, Adanaspor ile oynanacak maçta forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ta Adanaspor maçı öncesi 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartı olan Atiba Hutchinson, Dusko Tosic ve Atınç Nukan, Adanaspor maçında sarı kart görmeleri halinde Medipol Başakşehir ile oynanacak karşılaşmada görev yapamayacak.


İŞTE BEŞİKTAŞ'IN ADANASPOR MAÇI 11'İ


Muhemel 11: Fabri, Gökhan, Marcelo, Atınç, Tosic, Atiba, Tolgay, Oğuzhan, Babel, Talisca, Aboubakar.

Haberin Devamı