Spor Beşiktaş’ta Vagner Love sürprizi

Beşiktaş’ta Vagner Love sürprizi

Paylaş
Beşiktaş’ta Vagner Love sürprizi

Alanyasporlu ‘gol kralı’, menajerler aracılığıyla siyahbeyazlılara önerildi. Cenk’in satılma ihtimaline karşı santrfor arayışındaki kulüp, teknik heyetten onay çıkarsa Akdeniz ekibiyle masaya oturacak.

Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerle adını Avrupa çapında duyuran Cenk Tosun'un talipleri artarken Beşiktaş, olası bir ayrılığa karşı hazırlıklarını sürdürüyor…

Pek çok futbolcuyu gözlem altında tutan Siyah-Beyazlıların kapısı, sürpriz bir öneriyle çalındı. Menajerler, Alanyasporlu Vagner Love'u Beşiktaş'a önerdi. Geçen sezon ilk yılında gol kralı olan Brezilyalı santrfor, bu sezonda 12 maçta 9 kez fileleri havalandırdı.

ÖZEL MADDE İDDİASI


Alanya ile sezon başında 2020'ye kadar kontrat yenileyen 33 yaşındaki golcü için Beşiktaş beklemede. Siyah-Beyazlı kulüp, öncelikle Teknik Direktör Şenol Güneş'in konu üzerindeki fikrini merak ediyor. Güneş, Love'a yeşil ışık yakarsa Beşiktaş kurmayları, Alanyasporlu yöneticilerle temasa geçecek. Avrupa'da Monaco ve CSKA formalarıgiyen sambacının transferi için Cenk'in transferinden gelecek paranın kullanılması olası.

DEMBA BA’NIN RAPORU VAR


Öte yandan geçen sezonun devre arasında siyah-beyazlı formayı giyen Demba Ba, yeniden takıma dönmek istiyor.Sezon başında transferi, yabancı kontenjanına takılan, aynı zamanda sakatlık da geçiren Senegalli forvet, ABD'dekitedavisini tamamladı. Birkaç hafta içinde sağlık raporlarıyla birlikte İstanbul'a gelecek Ba, Beşiktaşlı yöneticilerle buluşacak. Cenk'in satılması halinde Demba Ba da alternatifler arasında.

Haberin Devamı