Gündem Beşiktaş'taki patlama sonrası 2 metre çukur oluşmuş!

Beşiktaş'taki patlama sonrası 2 metre çukur oluşmuş!

Paylaş
Beşiktaş'taki patlama sonrası 2 metre çukur oluşmuş!

İstanbul Beşiktaş'ta dün yaşanan patlamanın ardından saldırının yaşandığı bölgede 2 metre derinliğinde bir çukur oluştuğu görüldü

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç patlamanın yaşandığı yerlerde incelemelerde bulundu. Beleştepe'de meydana gelen patlamada alanda yaklaşık 2 metre genişliğinde çukurun oluştuğu görüldü.

Beşiktaş'ta Vodafone Arena Stadı yakınında çevik kuvet ekiplerine yönelik yapılan saldırıların ardından saat 05.00 sıralarında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç olayın yaşandığı yerde incelemelerde bulundu. Patlamanın yaşandığı yerlerden biri olan stadın hemen yakınındaki Beleştepe olarak bilinen alana gelen Bakan Kılıç, yetkililerden bilgi aldı.

PATLAMANIN YAŞADIĞI YERDE ÇUKUR OLUŞTU


Beleştepe'deki patlamanın şiddetiyle alanda yaklaşık 2 metre genişliğinde çukurun oluştuğu görüldü. Karayolları ekipleri ise çukuru kapatmak için çalışma başlattı.

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR


Olay yeri inceleme ekiplerinin delil çalışmalarını tamamladığı noktalarda belediye işçileri çevrede temizlik çalışmalarına başladı. Polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.



Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Oklar PKK'yı gösteriyor