Spor Beşiktaş'tan bir transfer bombası daha

Beşiktaş'tan bir transfer bombası daha

Paylaş
Beşiktaş'tan bir transfer bombası daha

Beşiktaş'ın Porto'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı golcü oyuncu Vincent Aboubakar'ın İstanbul'a gelmesi bekleniyor

Beşiktaş, transferin son günlerinde bir son dakika bombası daha patlattı. Siyah-Beyazlı ekip, Porto'nun Kamerunlu forveti Vincent Aboubakar'ı 1 yıllığına kiraladı.

BEŞİKTAŞ PORTO'YA 2.5 MİLYON EURO ÖDEYECEK
Taraflar arasında yapılan son görüşmede mali detaylar da netleşti. Siyah-Beyazlı ekip, kiralama bedeli olarak Porto'ya 2.5 milyon Euro ödeyecek. Aboubakar ise Kara Kartal'dan 2 milyon Euro garanti ücret alacak. Fanatik'in haberine göre golcü futbolcunun bugün saat 16.00'da İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi imzayı atması bekleniyor.



NASRİ VE CANER BEKLENİYOR
Beşiktaş'ın, Manchester City'nin Fransız orta sahası Samir Nasri ile İnter'den kiraladığı Caner Erkin'i de en geç pazartesi gününe kadar Türkiye'ye getirip sağlık kontrolünden geçireceği ifade ediliyor. Bilindiği üzere yaz transfer dönemi 31 Ağustos Çarşamba günü saat 23.59'da sona erecek.

BEŞİKTAŞ KAP'A DA BİLDİRDİ
Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Kamerunlu yıldız borsaya da bildirildi. Beşiktaş'ın Kamuyu açıklama Platformuna yaptığı açıklama şöyle; Vincent Aboubakar'ın transferi konusunda Kulübü FC Porto ve oyuncunun kendisiyle görüşmelere başlanmıştır.

Haberin Devamı