Spor Beşiktaş'tan kupa maçı açıklaması

Beşiktaş'tan kupa maçı açıklaması

Paylaş
Beşiktaş'tan kupa maçı açıklaması

Beşiktaş Kulübü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başkan Fikret Orman’ı arayarak kupa maçına çıkma yönünde konuştuğuyla ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Bugün sosyal medyada ve bazı medya organlarında bir dedikodudan yola çıkarak Cumhurbaşkanımızın Başkanımız Fikret Orman’ı arayarak kupa maçına çıkma yönünde baskı yaptığını iddia eden haberler tamamen asılsızdır.

Camiamızın ve kamuoyunun bu maksatlı ve yalan haberlere itibar etmemesini rica ederiz" denildi.

NE OLMUŞTU?


19 Nisan Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş, Kadıköy'de karşı karşıya geldi. Gergin geçen karşılaşmanın 56. dakikasında olaylar patlak verdi. Yedek kulübesinde Tolga Zengin'le Fenerbahçeli taraftarlar arasında tartışma çıktı. Tolga'yı sakinleştirmek için araya girmeye çalışan Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kafasına yabancı madde gelmesi üzerine tecrübeli teknik adam yerde kalmdı.



Daha sonra Beşiktaş takımı soyunma odasına doğru gitmiş, soyunma odasında ilk müdahalesi yapılan Şenol Güneş daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. 1 gün müşahede altında tutulan teknik adam daha sonra taburcu olmuştu. Olaylı derbinin ardından Beşiktaş resmi sitesinden bir açıklama yaparak sahaya çıkmayacaklarını açıklamıştı.

İSTANBUL (İHA)


Beşiktaş Fenerbahçe maçına çıkmayacak


Derbiye çıkmama kararı alan Beşiktaş'ı hangi cezalar bekliyor?

Haberin Devamı