Gündem Beşiktaş'tan üst üste şehit açıklamaları

Beşiktaş'tan üst üste şehit açıklamaları

Paylaş
Beşiktaş'tan üst üste şehit açıklamaları

Beşiktaş Kulübü, dün yaşanan hain saldırıda iki çalışanının şehit olduğunu açıkladı. Siyah beyazlılar saldırıda Vodafone Arena'dan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Emniyet Müdürü ve Kongre üyesi Vefa Karakurdu ile Kartal Yuvası çalışanlarından Tunç Uncu'nun şehit olduğunu duyurdu

Beşiktaş Kulübü iki ayrı açıklama yayınlayarak hain saldırıda iki şehidinin olduğunu açıkladı.


KARTAL YUVASI ÇALIŞANI


Siyah beyazlıların, ilk açıklamarında "Vodafone Arena yakınında yaşanan bombalı terör saldırısında, 29 yaşındaki Kartal Yuvası mağazası çalışanlarımızdan Tunç Uncu'nun şehit olması kulübümüzü derinden üzdü. Hain saldırıda kaybettiğimiz tüm şehitlerimize ve Uncu'ya Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz" denildi.

CANER ERKİN'LE FOTOĞRAF ÇEKTİRMİŞTİ


Hain saldırıda şehit olan Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu, Beşiktaşlı Caner Erkin'in 1 Aralık'ta Kartal Yuvası mağazasında düzenlenen imza gününde ünlü futbolcuyla fotoğraf çektirmiş ve bunu sosyal medya hesabından yayınlamıştı.


VODAFONE ARENA'DAN SORUMLU ÖZEL GÜVENLİK ŞUBE EMNİYET MÜDÜRÜ


Beşiktaş yaptığı ikinci açıklamada ise "Vodafone Arena yakınında yaşanan bombalı saldırıda, Vodafone Arena'dan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Emniyet Müdürü ve Kongre üyemiz Vefa Karakurdu'nun şehit olması kulübümüzü derinden üzdü.Hain saldırıda kaybettiğimiz tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı, yaralılarımıza acil şifa dileriz" satırlarına yer verdi.

DHA