Eğitim - Kariyer Beşiktaş Uğur Lisesi'nden Harran’a kardeşlik eli

Beşiktaş Uğur Lisesi'nden Harran’a kardeşlik eli

Paylaş
Beşiktaş Uğur Lisesi'nden Harran’a kardeşlik eli

Beşiktaş Uğur Lisesi öğrencileri, hayata geçirdikleri "Kardeşlik Eli" sosyal sorumluluk projesi ile Şanlıurfa Harran'daki Cumhuriyet İlkokulu'nda eğitim gören öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu

İstanbul’dan ilk kez tarihi Harran ilçesine gelen konuklar için Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri bir dizi etkinlik ve gösteride bulundu. Etkinlikte İstanbullu öğrenciler ile Harranlı çocuklar kol kola dans edip eğlendi. Gösterinin ardından Beşiktaş Uğur Lisesi Müdürü Ünal Yaman, sosyal sorumluluk projesi kapsamında İstanbul’dan Harran’a geldiklerini belirterek şunları söyledi:

"Biz Beşiktaş Uğur Lisesi olarak 2 yıldır 'Kardeşlik Projesi' kapsamında ülkenin farklı coğrafyasındaki kardeşlerimizle beraber okulumuzdaki öğrencileri buluşturup onlara bir dostluk eli uzatmayı çalışıyoruz. Onlara uzattığımız kardeşlik elinde onlara birer mektup yazıyoruz. Bu mektupları yazarken birer hediye de gönderiyoruz. Kurduğumuz bu bağları sabitlemeye çalışıyoruz. Öğrencilerin birbirlerinin kültürlerini görmelerini sağlıyoruz. Bu proje kapsamında geçen yıl Adıyaman’da bin 500 öğrenciye, bu yıl da Harran’da bin öğrenciye hediyeler getirdik."

Ali LEYLAK-Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA)

Haberin Devamı