Spor Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçı canlı izle: Bein SPORTS şifresiz izle

Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçı canlı izle: Bein SPORTS şifresiz izle

Paylaş
Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçı canlı izle: Bein SPORTS şifresiz izle

Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçı için taraftarlar nefeslerini tuttu. Galatasaray'ın 3 puan aldığı haftada siyah beyazlı ekibin nasıl bir skorla sahadan ayrılacağı merak ediliyor. Bu maçı kaçırmak istemeyen taraftarlar ise karşılaşmayı canlı izlemek istiyorlar.

Süper Toto Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş, lige hızlı bir başlangıç yapan takımı Yeni Malatyaspor'u kendi evinde ağırlayacak. Avarajla rakibin bir sıra üstünde bulunan Beşiktaş, Galatasaray'ın 3 puanla ayrıldığı haftada Yeni Malatyaspor önünde galip gelmenin fırsatını kollayacak. Öte yandan Malatyaspor ise güçlü rakibiyle deplasmanda en azından berabere kalıp üst sıralarda tutunmanın hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ YENİ MALATYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçı bu akşam saat 20.00'de Vodafone Arena'da oynanacak. Mücadaleyi Halil Umut Meler yönetecek. Müsabaka beIN SPRTS 1 kanalından naklen yayınlanacak. Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçını, aşağıdaki linke tıklayıp karşınıza çıkan sayfadan, haftalık, aylık ve yıllık paketlerden birini seçip satın aldıktan sonra şifresiz izleyebilirsiniz.

BEIN SPORTS 1 CANLI İZLE

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan, Pepe, Vida, Caner, Tolgay, Oğuzhan, Adriano, Quaresma, Babel, Negredo.

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

EVKUR YENİ MALATYASPOR: Ertaç, Seth, Mina, Sadık, Murat, Ahmed, Guilherme, Pereira, Aleksic, Boutaib. Adem.

TEKNİK DİREKTÖR: Erol Bulut

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

Haberin Devamı

Süper Lig'de sezona evinde Akhisarspor galibiyetiyle başlayan ve ikinci haftada geriye düşmesine rağmen Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanından 3 puanla dönmeyi başaran Beşiktaş, son iki maçta üst üste puan kayıpları yaşadı. Antalyaspor'a Vodafone Park'ta mağlup olarak evinde uzun süreli yenilmezlik unvanını kaybeden siyah-beyazlılar, dördüncü haftada Bursa deplasmanından 1 puanla döndü ve toplamda 5 puan kaybetti.

Beşiktaş'ın transfer döneminin sonunda kadrosuna kattığı Adem Ljajic, ilk kez siyah-beyazlı taraftarların önüne çıkmaya hazırlanıyor. Sırbistan Milli Takımı oyuncusu, teknik direktör Şenol Güneş'in şans vermesi halinde siyah-beyazlı forma altında ilk maçına çıkacak.

Evkur Yeni Malatyaspor'da ise sakatlıkları geçen ve takımla çalışmalara katılan Khalid Boutaib, ve Guilherme Costa Marques'in Beşiktaş karşısında forma giymeleri bekleniyor. Rahman Buğra Çağıran ise sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Ligde 5. hafta maçları öncesi yedişer puanı bulunan Beşiktaş ile Evkur Yeni Malatyaspor gol averajıyla yedinci ve sekizinci sırada yer alıyor.