Spor Beşiktaş'a erken uyarı

Beşiktaş'a erken uyarı

Paylaş
Beşiktaş'a erken uyarı

Quaresma ve Guti gibi iki dünya yıldızını kadrosuna kattıktan sonra lige galibiyetle başlayan, UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı sonuçlar alan Kartal, Belediye yenilgisi ile şoka girdi. Teknik direktör Bernd Schuster, “Panik yok; ama bu bize ders olmalı” dedi

İnter’in dünyaca ünlü yıldızı Quaresma ve Real Madrid’in altın çocuğu Guti’yi renklerine bağladıktan sonra bir anda gündemin ilk sırasına oturan Beşiktaş, 2-0’lık İstanbul Belediye yenilgisi ile beklenmedik bir şok yaşadı.

Haberin Devamı

Süper Lig’de ilk hafta Buca’yı deviren, UEFA Avrupa Ligi’nde ise yoluna dolu dizgin devam eden Siyah-Beyazlılar, çok gol kaçırdıkları karşılaşmada rakiplerine teslim olunca camiadaki şölen havası bir anda yerini endişeye bıraktı. Kesinlikle panik yapılmamasını isteyen teknik direktör Bernd Schuster, “Bu bize iyi bir ders oldu.

Bundan sonra daha dikkatli ve ciddi olacağız. Bir sezonda 34 maçı da kazanma şansınız yok. Dünyanın en büyük takımları da maç kaybeder. Önemli olan başınıza gelen kötülüklerden olumlu sonuçlar çıkartabilmek” dedi.

BAŞKANDAN DESTEK

Bu arada Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticiler, bazı oyuncuların form düşüklüğü yaşadığını kaydederek “Yenilgiye üzüldük. Ama sonuna kadar teknik heyetin ve futbolcuların arkasındayız. Taraftar tahriklere meydan vermesin” diye konuştu.

Haberin Devamı