Spor Beşiktaş'a Oğuzhan müjdesi

Beşiktaş'a Oğuzhan müjdesi

Paylaş
Beşiktaş'a Oğuzhan müjdesi

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Oğuzhan Özyakup'tan iyi haber geldi

Siyah beyazlı takımın Spor toto Süper Lig'in 4. haftasında 15 eylül'de Bursaspor ile oynadığı maçta sağ arka adalesinden sakatlanan ve sahalara en erken 2 ayda dönebileceği belirtilen Oğuzhan'ın beklenenden çabuk iyileşme gösterdiği ifade edildi.

Lig TV'nin haberine göre, genç futbolcunun, siyah beyazlı takımın 21 Ekim'de Çaykur Rizespor ile oynayacağı Süper lig'in 8. hafta mücadelesinde forma giyebilecek duruma geleceği ifade edildi.

Oğuzhan'dan gelen bu iyi habere karşın, sakatlığı bulunan Julien Escude'nin beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında pazartesi günü Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı maçta forma giyme ihtimalinin düşük olduğu öğrenildi.

Teknik direktör Slaven Bilic, adalesinden sakatlığı bulunan Julien Escude ile yarın bir görüşme yaparak son durumu hakkında bilgi alacak, ancak yerine sahaya sürmeyi düşündüğü alternatifler konusunda da kararsız kaldı.

Escude'nin yerine Sivok'un yanında Ersan Gülüm veya İbrahim toraman'a görev vermeyi düşünen Hırvat çalıştırıcının tercihte zorlandığı öğrenildi.

Haberin Devamı