Spor Beşiktaş'a 'Paşa' darbesi

Beşiktaş'a 'Paşa' darbesi

Paylaş
Beşiktaş'a 'Paşa' darbesi

Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı

Siyah-beyazlı takımın gollerini 74. dakikada Telo ve 77. dakikada Bobo atarken ev sahibi takımın gollerini ise 62. dakikada Gökhan Güleç ve 85. Şahin Aygüneş kaydetti.

Karşılaşma sonrasında Beşiktaş 52 puanla 3. sırada kalırken Kasımpaşa ise 32 puanla 12. sırada kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 5: Yusuf’un güzel ara pasında savunmanın arkasında topla buluşan Holosko, bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Slovak oyuncunun bomboş pozisyonda yerden vuruşunda, kaleci Murat’ın ayağına çarpan meşin yuvarlağı savunma uzaklaştırdı.

Dakika 19: Holosko bu kez Bobo’nun ara pasıyla topla buluştuğu anda kaleci Murat ile karşı karşıya kaldı. Holosko, kaleciyi geçtiği anda topun kontrolünü kaybetti ve pozisyon kaybodu.

Dakika 23: Tello, ceza alanının hemen önünde sert vurdu, ancak top üstten auta çıktı.

Dakika 49: Orta alandan çıkan uzun pasa hareketlenen Yekta kaleci ile karşı karşıya kaldı. Son haftaların golcü ismi mutlak pozisyonda topu Rüştü’nün üzerine vurdu. Kasımpaşa mutlak bir golden oldu.

Dakika 58: Keller’in kafa vuruşunda Rüştü topu son anda çıkardı, Kasımpaşalılar meşin yuvarlağın çizgiyi geçtiği yolunda itirazda bulundu. Ancak hakem Özgür Yankaya “Devam” kararı verdi.

Dakika 62: Gökhan Güleç ceza sahası içinde topla buluştu, arkasındaki Ekrem’e rağmen döndü, vurdu ve takımını öne geçirdi: 1-0.

Dakika 68: Cenk, soldan vuruşunu yaptı; meşin yuvarlak Rüştü’den döndü. Murat Erdoğan altı pas içinden topu üstten dışarıya gönderdi.

Dakika 74: Tabata oyuna girer girmez topu, Tello’nun önüne bıraktı, Şilili oyuncu sık bir vuruşla eşitliği sağladı: 1-1.

Dakika 76: Tello’nun ortasında Bobo yükseldi, kafayı çaktı ve takımını öne geçirdi: 1-2.

Dakika 85: Yekta’nın pasında Şahin, arkasındaki İbrahim Kaş’a rağmen döndü, topa vurdu ve skora dengeyi getirdi: 2-2.

Dakika 90+1: Karambolde Bobo, topu Tello’nun önüne bıraktı. Şilili futbolcu topu kaleci Murat Şahin’e nişanladı, mutlak gol fırsatı kaçtı.

BİRİ GİRDİ ATTIRDI BİRİ DE ATTI

Beşiktaş'ta 76. dakikada oyuna Tabata dahil oldu. Oyuna girdikten 1 dakika sonra Bobo'ya süper bir pas verdi ve golü attırdı. Kasımpaşa'da ise Şahin Aygüneş 83. dakikada oyuna dahil oldu ve 85. dakikada Beşiktaş filelerini havalandırdı.

MORİTZ, 5 MAÇ SONRA...

Kasımpaşa'da, uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Andre Moritz, Beşiktaş karşısında formasına kavuştu.

En son 21. haftadaki Gençlerbirliği maçında forma giyen Brezilyalı futbolcu, Bursaspor ile yapIlan erteleme maçı da dahil olmak üzere 5 resmi karşılaşma sonrasında sahaya ilk 11'de çıktı.

ÖN LİBERO ERNST VE NECİP'İN

Teknik direktör Denizli, Kasımpaşa karşısında ön liberoda Ernst ve Necip'e görev verdi. Nihat ve Tabata, Kasımpaşa karşısında da yedek soyunurken, yedek kulübesindeki diğer futbolcular Hakan, İbrahim Kaş, Michael Fink, Rıdvan Şimşek ve İsmail Köybaşı oldu.

Siyah-beyazlılarda, sakatlıkları bulunan İbrahim Toraman ve Mert Nobre'nin yanı sıra Uğur İnceman ve Serdar Özkan da 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı. Nobre, karşılaşmayı protokol tribününden izledi.

2

Haberin Devamı