Spor "Beşiktaş'a saygı duyuyoruz"

"Beşiktaş'a saygı duyuyoruz"

Paylaş
"Beşiktaş'a saygı duyuyoruz"

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Beşiktaş'ın iyi ve güçlü bir performansa sahip olduğunu belirtti

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Beşiktaş'ın iyi ve güçlü bir performansa sahip olduğunu belirtti. Wenger, Beşiktaş'a karşı galip gelmeleri için de iyi bir performans sergilemeleri gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında yarın Beşiktaş'la karşılaşacak Arsenal'de teknik direktör Arsene Wenger ve futbolcu Mathieu Flamini, karşılaşmanın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda basın toplantısı düzenledi. Arsene Wenger, Şampiyonlar Ligi'nde her şansı değerlendirmeye çalıştıklarını kaydederek, "Bir Türk takımana karşı kazanmanın zor olduğunu biliyoruz. En iyi oynamamız gereken maç olduğunu düşünüyoruz. Beşiktaş iyi ve güçlü bir performansa sahip. İyi bir performans sergileyip maçı kazanmamız gerekiyor." diye konuştu. Şampiyonlar Ligi'nde tecrübeli bir teknik adam olduğu ve bu yılki hedefi sorulan Wenger, "Evet iyi bir tecrübem var. Daha pragmatist ve realist olmam gerekiyor. Öncelikle gruptan çıkmamız başarmamız gerekiyor. Herhangi bir şey söylemeden Beşiktaş'a karşı iyi bir peformans sergilememiz gerekiyor." cevabını verdi.

Haberin Devamı

WENGER'DEN OĞUZHAN ÖZYAKUP'A ÖVGÜ

Wenger, eski öğrencisi Oğuzhan Özyakup ile ilgili bir soruya da "Bizim tarafımızdan iyi şekilde yetiştirilen bir oyuncu olduğu için çok mutluyum. Fiziksel, tekniksel, güç ve bitiricilik bakımından çok yetenekli bir oyuncudur. Büyük maçlarda pek şans bulamadı; ancak Türkiye'de bu şekilde güzel ve üst düzey bir oyuncu olduğunu görmek bizim için mutluluk verici bir durum." karşılığını verdi. Arsenalli futbolcu Mathieu Flamini ise "Beşiktaş'a saygı duyuyuoruz; ama Arsenal de büyük bir kulüp ve güçlü tecrübelere sahip. İyi oynayacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.