Spor Beşiktaş'a sürpriz golcü

Beşiktaş'a sürpriz golcü

Paylaş
Beşiktaş'a sürpriz golcü

Beşiktaş yeni sezon öncesi kadrosuna katmak istediği yabancı forvet oyuncusu konusunda yeni bir futbolcuya yöneldi

Hafta başından bu yana Almanya ve İspanya'da transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı futbol komitesi bugün İstanbul'a döndü.

Komite Atletico Madrid forması giyen Diego Costa ve Diego Forlan transferlerinde istediği sonucu alamayınca Almanya'da top koşturan Klas-Jan Huntelaar ve Miroslav Klose isimlerini de gündemine almıştı. Ancak bu futbolcular ile de anlaşma sağlanamadı.

YİNE JORGE MENDES

Yaşanan bu gelişme üzerine siyah-beyazlılar menajer Jorge Mendes'in şirketi Gestifute'ye bağlı olan Tiago Manuel Dias Correia yani bilinen adı ile Bebe'yi listesine aldı.

21 yaşındaki Portekizli oyuncu geçtiğimiz sezon başında 9 milyon Euro bonservis bedeli ile Vitoria de Guimares takımından Manchester United'e transfer olmuştu.

İngiliz kulübü ile 30 Haziran 2015'te sona erecek 5 yıllık kontrat imzalayan genç futbolcu geçtiğimiz sezon Kırmızı Şeytanlar ile 7 karşılaşmaya çıktı. İngiltere Premier Ligi'nde forma giydiği 2 maçta gol sevinci yaşayamazken, Şampiyonlar Ligi'nde 4 maçta oynadı ve Bursaspor ile Bursa'da oynanan karşılaşmada 1 gol kaydetip takımının 3-0'lık galibiyetine katkıda bulunmuştu.

Bebe 1 gol de İngiltere Federasyon Kupası'nda attı. Gösterdiği performans ile beklentileri karşılayamayan oyuncu için Mancherster United'ın yaklaşık 2.5 milyon bonservis bedeli istediği ve siyah-beyazlı kulübün menajer Mendes'in de katkıları ile bu futbolcuyu kadrosuna katmaya yaklaştığı belirtildi.

Övünç ÖZDEM/DHA

Haberin Devamı