Spor 'Beşiktaş'a tarihi fark atabilirdik'

'Beşiktaş'a tarihi fark atabilirdik'

Paylaş
'Beşiktaş'a tarihi fark atabilirdik'

Beşiktaş deplasmanında 1 puanla ayrılan Bursaspor'da çarpıcı açıklamalarda bulunan basın sözcüsü Selçuk Eren, hakem yönetiminden memnun olmadıklarını dile getirdi

Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren, dün akşam deplasmanda 3-3 berabere kaldıkları Beşiktaş maçına ilişkin, ''Tarihi farkla galip ayrılacağımız bir maçtan beraberlike döndüğümüz için üzgünüz'' dedi.

Selçuk Eren, yaptığı açıklamada, beraberliğe karşın teknik heyet ve futbolcularıyla gurur duyduklarını, dün akşam takım olarak Bursa'nın gücünü başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye'ye gösterdiklerini söyledi.

Tüm oyuncuların maçı kazanmak için terlerini son damlasına kadar akıttığını dile getiren Eren, ''Tarihi farkla galip ayrılacağımız bir maçtan beraberlikle döndüğümüz için üzgünüz. Şampiyon takımımızın futbolcuları sahada adeta savaştılar. Özellikle ilk yarıda sayısız gol fırsatı kaçırdık. Bunları değerlendirsek sahadan net, çok farklı bir skorla galip ayrılabilirdik. Ancak oyuncularımızın gösterdiği mücadele bizim için skordan daha önemli'' diye konuştu.

Eren, hakemin yönetiminden ise memnun olmadıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
''Maalesef bu ülkede her zaman çifte standart var ve bu devam ediyor. Lehimize penaltılar rahatlıkla verilmiyor ama aleyhimize olan her pozisyona çok rahatlıkla düdük çalınıyor. Bu çifte standart devam ettiği sürece Türk futbolu bir adım bile ileri gidemez. Kimse, 'Türk futbolu neden ileri gitmiyor' diye düşünmesin, sormasın. Dün bize Beşiktaş maçında yapılan muameleye, bütün Anadolu takımlarının İstanbul takımlarıyla oynadığı maçlardaki muameleye baksınlar. İnsanların emeğine yazık oluyor. Bugün 84. yıldönümünde özlemle andığımız Büyük Atatürk, 'Ben sporcunun zeki, çevik, aynı zamanda ahlaklısını severim' demişti ama dün gece İnönü Stadı'nda bu sözü anlamayan bir futbolcu vardı. O kendisini biliyor.''

Ajansspor

Haberin Devamı