Spor "Beşiktaş'ı en iyi şekilde temsil edeceğiz"

"Beşiktaş'ı en iyi şekilde temsil edeceğiz"

Paylaş
"Beşiktaş'ı en iyi şekilde temsil edeceğiz"

Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Cenk Gönen, siyah-beyazlı kulübü sadece yurt içinde değil, Avrupa'da da en iyi şekilde temsil etmeyi görev edindiklerini söyledi.

BJK TV’ye konuşan Cenk, geçen sezon yer alamadıkları Avrupa kupalarına Feyenord maçıyla hızlı bir dönüş yaptıklarını belirterek, "Avrupa’ya kısa bir ara vermiştik. Feyenoord maçı ile de güzel bir açılış yaptık. Beşiktaş’ın mücadelesi sadece Türkiye’de değil. Avrupa’da da görevimiz, Beşiktaş’ın ismini en iyi şekilde temsil etmek" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Feyenord’a karşı deplasmanda alınan 2-1’lik galibiyetin kendilerini rehavete sürüklememesi gerektiğine dikkati çeken siyah-beyazlı futbolcu, "Özgüven iyidir ama fazlası tehlikelidir. İyi bir takım olduğumuzu orada gösterdik. Bunun sağlamasını yapmak için burada da güzel bir sonuç elde etmeliyiz. İlk maçtaki güzel oyunumuzu sürdürmeliyiz. İsmimizi Avrupa’da yeniden duyurmalıyız" ifadesini kullandı.

Takım içindeki arkadaşlık ortamının son derece iyi olduğunu vurgulayan Cenk Gönen, geçen seneki kadronun çok fazla değişmediğini, birlik ve beraberlik kavramının başarı getireceğine inandığını dile getirdi.
Siyah-beyazlı taraftarları da unutmayan Cenk Gönen, "Taraftarlarımız Hollanda’da bizi çok iyi destekledi. Onlar efsaneler. Her yerde bizi müthiş şekilde destekliyorlar. Onlara çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AA

Haberin Devamı