Spor Beşiktaş'ın 6. Belediye randevusu

Beşiktaş'ın 6. Belediye randevusu

Paylaş
Beşiktaş'ın 6. Belediye randevusu

Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Turkcell Süper Lig'de yarınki erteleme maçıyla birlikte 6. randevuya çıkacak

İki ekip arasında geride kalan 5 lig maçında taraflar birer kez galip gelirken, 3 maç berabere sonuçlandı. Her iki ekip de birbirlerine 5’er gol attı.

2007-2008 sezonunda BJK İnönü Stadı’nda yapılan maç golsüz berabere sonuçlandı. 27. haftada Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yapılan maçı ise 2-1 kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, rakibini liderlik koltuğundan indirdi.

Geçen sezon ise 5. haftada Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yapılan maç 1-1 tamamlandı ve Beşiktaş, lider olarak gittiği İkitelli’den yine koltuğu kaptırarak ayrıldı.

Sezonun ikinci yarısında BJK İnönü Stadı’nda yapılan maçı ise Beşiktaş 2-1 kazanarak, rakibi karşısında ilk galibiyetini aldı. Bu sezonun açılış maçında taraflar Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşılaştı ve Michael Fink ile İbrahim Akın’ın karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı.

Bu arada, ligde Beşiktaş’a adeta kök söktüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda aynı grupta yer aldığı rakibini Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 1-0 yenerek, çeyrek final umutlarını sonlandırdı.

Haberin Devamı