Spor Beşiktaş'ın gol kralı

Beşiktaş'ın gol kralı

Paylaş
Beşiktaş'ın gol kralı

Turkcell Süper Lig'de sezonu büyük hayal kırıklıklarıyla kapatan ve geçen sezonki başarısını yineleyemeyen Beşiktaş'ta en golcü oyuncu yine Bobo oldu

Bu sezon özellikle gol yollarında büyük sıkıntılar yaşayan Beşiktaş, sezon boyunca takım olarak rakip filelere 41 gol atabildi. Sezonu oldukça kısır kapatan siyah-beyazlı takımda, Bobo takımına 12 gol kazandırarak en skorer isim özelliğine sahip oldu. Slovak oyuncu Filip Holosko ise 6 gol kaydederek takımına katkı sağladı.

Şilili futbolcu Tello 4 gol atarken, Türk oyuncuların en skorer ismi Nihat Kahveci ise 3 gol atabildi.

TÜRK OYUNCULARDAN 9 GOL

Son dönemde yabancı oyuncularıyla skora yakın olan siyah-beyazlı takımın Türk oyuncuları, takımları adına toplam 9 gole imza atabildiler.

3 golle Nihat, yerlilerin en skorer ismi olurken, Ekrem ve Uğur da 2’şer gol kaydettiler. Son haftalarda ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni toplayan İbrahim Toraman ise sezon boyunca 1 kez gol sevinci yaşarken, Gaziantepspor’dan transfer edilen İsmail Köybaşı da takımına 1 gol kazandırdı.

2 GOLÜ RAKİPLERİ HEDİYE ETTİ

Beşiktaş’ın toplamda attığı 41 golün ikisinde ise rakip oyuncular katkıda bulundu. Siyah-beyazlı takımın, Diyarbakırspor ile oynadığı ve 3-1 kazandığı karşılaşmada rakip oyuncu Abdullah Çetin kendi kalesine gol attı.

Beşiktaş’ın kendi sahasında 2-0 galip geldiği Manisaspor maçında da rakip oyuncu Hüseyin Tok kendi kalesine gol atma şansızlığını yaşadı.

BEŞİKTAŞ’IN GOLLERİ

Bobo (12 Gol)
Holosko (6 Gol)
Tello (4 Gol)
Nihat (3 Gol)
Ekrem (2 Gol)
Fink (2 Gol)
Tabata (2 Gol)
Sivok (2 Gol)
Uğur (2 Gol)
Ernst (1 Gol)
İbrahim Toraman (1 Gol)
İsmail (1 Gol)
Nobre (1 Gol)

AA

Haberin Devamı