Spor Beşiktaş'ın gözü yerlilerde

Beşiktaş'ın gözü yerlilerde

Paylaş
Beşiktaş'ın gözü yerlilerde

Beşiktaş yönetiminin yeni sezon hedefleri arasında Gaziantepspor'dan Cenk Tosun ile Emre Güngör var. Hamit Altıntop için de görüşmeler devam ediyor

Kadrosunu geçen sezon başında dünyaca ünlü isimlerle güçlendiren Beşiktaş, bu sene de hareketli bir transfer dönemi geçirecek gibi görünüyor.

Siyah-beyazlılar bu kez, yerli futbolcuları renklerine bağlamayı hedefliyor. Teknik direktör Tayfur Havutçu ile Futbol Komitesi’nin ortaklaşa hazırladığı transfer listesinde birbirinden önemli futbolcular bulunuyor.

Devre arasında Gaziantepspor’un renklerine bağladığı Cenk Tosun için nabız yoklayan Siyah-Beyazlılar, aynı takımdan Emre Güngör’ün de işini bitirmek için mesai harcıyor. Kartal’ın hedefindeki oyuncular, bunlarla son bulmuyor.

Trabzonspor’la sözleşmesi sona eren Selçuk İnan’a senelik 2.5 milyon Euro önerildi. Ayrıca ‘Avrupa’da büyük hedefler’ konularak, Hamit Altıntop’un ikna edilmesi planlanıyor.

Gurbetçi Tunay Torun’la görüşmeler sürüyor. Beşiktaş, Gençlerbirliği’nin üç genç yıldızını da takibe almış durumda. Savunmacı Orhan Şam ile orta sahadaki Yasin ve Soner, Siyah-Beyazlılar’ın merceği altında.

Haberin Devamı