Spor Beşiktaş'ın 'kayıp' futbolcusu

Beşiktaş'ın 'kayıp' futbolcusu

Paylaş
Beşiktaş'ın 'kayıp' futbolcusu

Bu sezon sakatlık sıkıntısını fazlasıyla yaşayan Mehmet Akgün, siyah-beyazlı takımda sadece 1 resmi maçta forma giyebildi

Beşiktaş’ın sezon başında Gençlerbirliği’nden transfer ettiği Mehmet Akgün, zorlu süreçte takımını birçok maçta yalnız bıraktı.

Haberin Devamı

Sezon başından beri sakatlıklarla boğuşan 26 yaşındaki oyuncu, siyah-beyazlı formayı şu ana dek resmi maçlarda sadece 1 kez giyebildi. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de 10, Ziraat Türkiye Kupası’nda da 2 karşılaşmaya çıktı ancak Mehmet Akgün bunların 11’inde takımını yalnız bıraktı.

Gençlerbirliği formasıyla geçen sezon ligde ve kupada 28 karşılaşmaya çıkararak istikrarlı bir görüntü çizen siyah-beyazlı futbolcu, aynı başarıyı yeni takımında ortaya koyamadı.

-Sadece 1 maç oynayabildi-

Mehmet Akgün, Beşiktaş formasını 2012-2013 sezonunda sadece 1 kez giyebildi.

Lig maçlarında kadroya zaman zaman giremeyen, sakatlığı nedeniyle de birçok maçı kaçıran siyah-beyazlı oyuncu, yeni takımındaki ilk ve tek resmi maçını Ziraat Türkiye Kupası’nda Niğde Belediyespor karşısında oynadı. Mehmet Akgün, bu karşılaşmada 75 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

-Kadroya dahi giremedi-

Siyah-beyazlı oyuncu, özellikle sakatlıkları nedeniyle bu sezon lig maçlarında kadroya dahi giremedi.

Ligde Beşiktaş formasıyla sahaya çıkma heyecanı yaşayamayan Mehmet, sadece 2. haftada Galatasaray karşılaşmasında teknik direktör Samet Aybaba tarafından 18 kişilik kadroya alındı. Ancak Akgün, kadroya girme başarısı gösterdiği tek maçta forma şansı yakalayamadı.

-Sakatlıklar zorladı-

Tecrübeli oyuncuyu bu sezon en çok sakatlıklar zorladı.

Arka adalesinde sorun yaşayan ve yaklaşık 1 ay boyunca takımdan uzak kalıp tedavisini yaptıran Mehmet Akgün, bu nedenle de birçok oyuncunun oynama fırsatı yakaladığı dönemde fırsatı değerlendiremedi.

Bu arada, takımla birlikte çalışmalara başlayan siyah-beyazlı oyuncunun, bu haftadan itibaren oynayabilecek durumda olduğu bildirildi.

Ercan Doğan - AA