Spor Beşiktaş'ın kulağı Almanya'da

Beşiktaş'ın kulağı Almanya'da

Paylaş
Beşiktaş'ın kulağı Almanya'da

CSKA Moskova ile karşılaşacak Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ne gidebilmek Wolfsburg'un Manchester United karşısında puan almasını bekleyecek

Beşiktaş ile CSKA Moskova arasında BJK İnönü Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve Star TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı İsveçli hakem Martin Hansson yönetecek.

Honsson’un yardımcılıklarını Henrik Andren ve Stefan Wittberg yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Martin Ingvarsson.

KULAKLAR ALMANYA’DA

Beşiktaş’ta yarın gözler BJK İnönü Stadı’nda, kulaklar ise Almanya’daki Wolfsburg-Manchester United maçında olacak. (B) Grubu’nda 4 puana sahip olan siyah-beyazlılara, grubu 3. sırada bitirerek, UEFA Avrupa Ligi’ne katılmak için CSKA Moskova karşısında alacağı galibiyet tek başına yetmeyecek.

Beşiktaş’ın 7 puana sahip olan Rus ekibini yenmesinin yanı sıra, yine 7 puana sahip olan Wolfsburg’un da gruptan çıkmayı garantileyen Manchester United’dan puan alması gerekiyor.

WOLFSBURG'UN PUAN ALMASI ŞART

Wolfsburg’un, Manchester United’a yenilmesi halinde Beşiktaş’ın CSKA Moskova karşısında alacağı galibiyetin bir önemi olmayacak.

Bu durumda Wolfsburg, CSKA Moskova ve Beşiktaş 7’şer puana sahip olacak ve üçlü averajda kötü durumda bulunan siyah-beyazlılar Avrupa defterini bu sezon için kapatacak.

BEŞİKTAŞ NASIL UEFA AVRUPA LİGİ'NE GİDER?

Wolfsburg’un, Manchester United karşısında puan alması, Beşiktaş’ın da CSKA Moskova’yı yenmesi durumunda, siyah-beyazlılar ile Rus ekibi arasında üçüncülük yarışı ikili averajla belirlenecek.

CSKA Moskova’ya deplasmanda oynanan ilk maçta 2-1 yenilen Beşiktaş’a, yarınki karşılaşmada ikili averajda öne geçmesi için 1-0 veya 2 farklı skorlu galibiyetler gerekiyor.

Beşiktaş’ın 2-1 galibiyeti durumunda genel averajı iyi olan Rus ekibi avantajlı durumda bulunuyor. 2-1’in üstündeki tek farklı galibiyetlerde de yine CSKA Moskova önde yer alacak.

2

Haberin Devamı