Spor Beşiktaş'ın kupada son şansı

Beşiktaş'ın kupada son şansı

Paylaş
Beşiktaş'ın kupada son şansı

Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk iki maçında mağlup olan Beşiktaş, yarın İstanbul B.B ile gruptaki kaderini maçına çıkacak

Gruptaki ilk maçında deplasmanda Manisaspor’a 2-1 yenilen ve daha sonra BJK İnönü Stadı’nda Kasımpaşa karşısında 3-1’lik mağlubiyet alan siyah-beyazlı takım, yarın karşılaşacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor mücadelesini kazanarak iddiasını sürdürmek istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası’nda iki maçta puan alma başarısı gösteremeyen Beşiktaş, rakibini mağlup ederek gruptan çıkma iddiasını son karşılaşmaya taşımaya çalışacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma, yarın saat 20.30’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yapılacak ve mücadeleyi hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.

BERABERLİK VEYA MAĞLUBİYETTE VEDA EDİYOR

Beşiktaş, yarınki maçta galibiyetten başka bir sonuç aldığı takdirde grupta çıkma iddiasını tamamen yitirecek.

Gruptaki rakiplerinin gerisinde kalan siyah-beyazlı takım, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında olası beraberlikte veya mağlubiyette gruptan çıkamayacak.

47 GÜNDÜR RESMİ MAÇLARDA KAZANAMIYOR

Siyah-beyazlı ekip, 47 gündür yaptığı resmi maçlarda galibiyet sevinci yaşayamadı. Resmi karşılaşmalarda son galibiyetini Turkcell Süper Lig’de 29 Kasım’da deplasmanda Sivasspor’u 1-0 mağlup ederek alan Beşiktaş, bu karşılaşmadan sonra galibiyeti unuttu.

RÜŞTÜ, MASKE DENEYECEK

Son dönemde yüz bölgesine alınan darbelerle sakatlıklar yaşanan Beşiktaş’ta, tecrübeli kaleci Rüştü Reçber, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi gerçekleştirilecek son antrenmanda maske deneyecek.

Beşiktaş Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Mete Düren, Delgado ile Ferrari’nin gelmesini beklediklerini kaydetti.

Haberin Devamı