Futbol Beşiktaşlılar üç aydır ücretlerini alamıyorlar
Paylaş
Beşiktaşlılar üç aydır ücretlerini alamıyorlar

Beşiktaşlılar üç aydır ücretlerini alamıyorlar

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon yaşanan iki kupa zaferinin ardından bu sezon Süper Lig, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde istenilen başarı yakalanamadı. Siyah Beyazlı takım ilk olarak Şampiyonlar Ligi'ndeki grubunu dördüncü olarak Avrupa defterini kapattı. Türkiye Kupası'nda da mücadele ettiği gruptan çıkamayan Beşiktaş, Süper Lig'de de bitime 5 hafta kala havlu attı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon yakaladığı performanstan çok uzakta kalan Siyah Beyazlı takımda son yıllarda yaşanan maddi sorunların 31 Ocak'ta yapılan başkanlık seçimi sonrası da değişmediği ortaya çıktı. Başkan Demirören'in başkanlık görevine devam ettiği seçim sonrası oluşturulan yeni yönetim kurulu ve futbol komitesinin maddi kaynak oluşturma çabası henüz bir sonuç vermezken, futbolcuların yaklaşık 3 aydır ücretlerini alamadıkları ortaya çıktı.

Siyah Beyazlı oyuncuların ligin ikinci yarısında oynadıkları 14 karşılaşmanın da maç başı ücretlerini alamadıkları öğrenildi. Süper Lig'in ikinci yarısına 29 Ocak'ta oynadığı Antalyaspor maçı ile başlayan Beşiktaş'ta, yaklaşık üç aydır yapılmayan ödemelerin özellikle yıllık garanti ücretleri düşük olan futbolcuları zor durumda bıraktığı kaydedildi. Takımdaki yerli ve yabancı oyuncuların sık sık tecrübeli oyuncularla görüştüğü ve sıkıntıların yönetim kuruluna aktarılması için isteklerde bulunduğu da belirtilirken, yapılmayan ödemelerin takım içinde özellikle son zamanlarda problemler oluşturduğu ifade edildi.

Haberin Devamı