Spor Beşiktaş'ta 10 eksik!

Beşiktaş'ta 10 eksik!

Paylaş
Beşiktaş'ta 10 eksik!

Beşiktaş'ta 10 eksik!

Beşiktaş, Süper Lig'in son haftasında yarın deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.

Antrenmana sakatlıkları bulunan ve tedavilerine devam edilen Yusuf Şimşek, Ferrari, Holosko, Rıdvan Şimşek, Tabata, Ekrem, Bobo, Serdar Özkan, Ramazan ve dün trafik kazası geçiren İbrahim Kaş katılmadı. Bu 10 oyuncu Bursaspor karşısında forma giyemeyecekler. Siyah Beyazlı takım bu oyuncularının yokluğunda 17 futbolcu ile Bursa’ya gidecek.

Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleşen antrenman koşularla başladı. Kısa koşular ve pas çalışmalarının ardından küçük oyunlar oynayan Siyah Beyazlı futbolcular, şut çalışması ve çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Antrenmana hafta başından buyana olduğu gibi A2 Takım oyuncuları Cumali Bişi, Ali Kuçik ve Atınç Nukan da katıldı.

Beşiktaş’ın yarın Bursaspor karşısına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:

Rüştü, İbrahim Toraman, Sivok, İbrahim Üzülmez, Uğur İnceman, Necip, Fink, Ernst, Nihat, Tello, Nobre.

Beşiktaş bugün saat 17.00'de Kartal'dan deniz otobüsü ile Yalova'ya geçecek. Yalova'dan ise karayolu ile Bursa'ya hareket edilecek. Özel olarak kiralanacak deniz otobüsüne sadece Siyah Beyazlı kafile ve basın mensupları alınacak.

Haberin Devamı