Spor Beşiktaş'ta 4 eksik

Beşiktaş'ta 4 eksik

Paylaş
Beşiktaş'ta 4 eksik

Uzun süreli sakatlıkları bulunan Ferrari, Nihat ve Tabata'nın yanı sıra Tello da Trabzonspor maçında forma giyemeyecek

Şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan Trabzonspor maçı öncesi Beşiktaş’ın sakatlıklarla başı dertte. Uzun süreli sakatlıkları bulunan Ferrari, Nihat ve Tabata’nın yokluğunda Siyah-beyazlı takıma Tello’dan da kötü haber geldi.

Hafta boyunca yoğun bir tedavi programı uygulanan Şilili futbolcunun bugünkü karşılaşmada forma giyemeyeceği açıklandı. Ancak Kartal’ın yüzünü güldüren gelişme Ernst cephesinde yaşandı.

Ankaragücü maçında yokluğu fazlasıyla hissedilen Alman yıldızın rahatsızlığını tamamen atlattığı ve bugün takımdaki yerini alabileceği kaydedildi. Ayrıca Nobre kadroya alındı.

Sarı kart alarmı

Beşiktaş’ta bir tedirginlik de sarı kart ceza sınırında olan oyuncular konusunda yaşanıyor. Trabzonspor karşılaşmasından sonra Fenerbahçe ile derbi mücadelesine çıkacak Siyah-beyazlılar’da 4 oyuncu sınırda.

Kara Kartallar’da, 3’er sarı kartı bulunan Michael Fink, Fabian Ernst, İbrahim Toraman ve Uğur İnceman bugün kart görmeleri halinde, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek

Haberin Devamı