Spor Beşiktaş'ta 8 eksik

Beşiktaş'ta 8 eksik

Paylaş
Beşiktaş'ta 8 eksik

Turkcell Süper Lig'de 3.'lük mücadelesini son haftaya taşıyan Beşiktaş, 2 günlük iznin ardından Bursaspor ile Pazar günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı

Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan antrenmanın 1 saat 35 dakika sürdüğü bildirildi.

İdmana sakatlıkları bulunan ve tedavilerine devam edilen Yusuf, Ferrari, Holosko, Uğur, Sivok, Tabata, Nobre ve ameliyat olan Rıdvan’ın katılmadığı, Korcan Çelikay’ın ise üniversite takımında olduğu için antrenmanda yer alamadığı kaydedildi.

Kulüp doktoru Devrim Urgun, kulüp resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, çekilen MR sonucuna göre Sivok’un sağ dizinde ödem bulunduğunu, Tabata’nın MR sonucuna göre sol kasığında zorlanmaya bağlı ödem oluştuğunu, Nobre’nin de sol baldırında çekme bulunduğunu belirtti.

Urgun, Uğur İnceman’ın sol baldırında, Ferrari’nin sağ kasığında, Holosko’nun ameliyat olan dizinde, Yusuf Şimşek’in ise sağ kasık ve dizinde ağrıları bulunduğunu söyledi.

Ekrem Dağ’ın, takımdan ayrı olarak koşu çalışmalarına devam ettiği idmana, A2 Takım oyuncularından Cumali Bişi, Ali Kuçik ile Atınç Nukan’ın da katıldığı ifade edildi.

Siyah-beyazlı futbolcuların antrenmanda kondisyon ve taktik çalışmaları yaptıkları bildirildi. Beşiktaş, Bursaspor maçının hazırlıklarını yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

AA

Haberin Devamı