Spor Beşiktaş'ta büyük değişim

Beşiktaş'ta büyük değişim

Paylaş
Beşiktaş'ta büyük değişim

3 yıl daha Beşiktaş Başkanlığı'na seçilen Yıldırım Demirören,“Bu yönetim benimle birlikte çok şeyi değiştirecek güçtedir” diye konuştu

Murat Aksu ile girdiği başkanlık yarışını 2837 oya karşılık 4506 oyla kazanan ve 3 yıl daha Beşiktaş patronluğunda kalacak olan Yıldırım Demirören kulüpte taşları yerinden oynatacak.

Haberin Devamı

Demirören’in, kongre öncesi listesini oluştururken, camianın önde gelen, Süleyman Seba yönetiminin kilit isimlerinden Fahrettin Curoğlu ile yaptığı konuşmada bunu açıkça dile getirdiği ortaya çıktı.

Demirören’in, “Ağabey hep birlikte bir yönetim oluşturacağız. Bana artık başkanlık yaptırmayın. Beni yalnız bırakmayın” dediği öğrenildi. Bunun yanında Metin Keçeli, Emin Önal, Mete Düren, Orhan Saka ile yaptığı konuşmalarda da aynı güvenceyi veren Demirören’in bu ifadesi artık geri planda kalmayı tercih edeceği şeklinde yorumlandı.

Başkanın tüm sorumluluğu Curoğlu ve Keçeli’ye vermesi beklenirken, Demirören’in “Değişimin nasıl olacağını hep birlikte göstereceğiz. Bu yönetim benimle birlikte çok şeyi değiştirecek güçtedir” dedi.

Haberin Devamı

HERKESİ KUCAKLAYACAĞIM

Hatalardan ders aldıklarını dile getiren Yıldırım Demirören şöyle konuştu: “Çok büyük tecrübelerimiz oldu. Başta futbol olmak üzere her alanda imrenilecek adımlar atacağız. Şimdi bir yandan şampiyonluk kovalarken, diğer yandan geleceğin büyük Beşiktaşı’nı yaratma adına çalışmalar başlatacağız. Borç, borç diyorlar.. Ancak 4 büyükler arasında en az borca sahip olan kulübüz. Bunu geri çekeceğiz. Taraftarımız rahat olsun sportif alanda ölçü olarak Avrupa’nın devlerini baz alan kulüp olacağız. Bana oy veren ya da vermeyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Beşiktaş başkanı kimseye küsmez, darılmaz, tavır koymaz. Herkesi kucaklayacağım. Biz camia olarak birlik beraberliğimizi koruyalım yeter. Bununla birlikte her türlü yapıcı ve belden aşağı vurmayan eleştiriye öneriye açığım. Bu konuda herkesi, her fikri dinleyip değerlendireceğiz.”

FAİK GÜRSES