Spor Beşiktaş'ta Divan seçimi yapıldı

Beşiktaş'ta Divan seçimi yapıldı

Paylaş
Beşiktaş'ta Divan seçimi yapıldı

Tek aday olarak seçime giren Yalçın Karadeniz, 3 yıl daha Divan Kurulu Başkanlığı'na seçildi.

Beşiktaş Kulübü'nün 2010-2013 dönemi Divan Kurulu başkanlık seçimi bugün yapıldı. Tek aday olarak seçime giren Yalçın Karadeniz, 3 yıl daha Divan Kurulu Başkanlığı'na seçildi.

Haberin Devamı

Ceylan Intercontinental Otel'de gerçekleştirilen seçimli toplantıda, tek aday olarak seçime giren mevcut Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, yeniden aday olması için zemin oluşturan üyelere teşekkür etti.

Karadeniz, toplantının açılış konuşmasında seçim öncesi bazı isimlerin adaylık için zemin yokladığını belirterek, ''Bazı isimler doğru, bazı isimler yanlış adaylık için zemin yokladılar. Ancak sizlerin tutum ve davranışı beni bu kulvarda yalnız bıraktı. Bu yönden sizleren minnet ve şükran duyuyorum. Seçime yalnız girmek beni şımartmayacak. Aksine sizlere daha layık olmaya çalışacağım'' dedi.

Yalçın Karadeniz, beraber çalışacağı isimleri üyelere tanıttı. Karadeniz'in listesinde şu isimler yer alıyor: Oğuz Anter, Vedat Cem, Sedat Piroğlu, Osman Akalın, Serdar Keskin, Cemil Cengiz Satar.

Haberin Devamı

Konuşmaların ardından üyelerin oy verme işlemleri yapıldı. Yaklaşık 300 Divan Kurulu üyesinin katıldığı toplantıda toplam 268 oy kullanıldı. 18 oy geçersiz sayılırken, Yalçın Karadeniz 250 oy alarak 3 yıllığına daha Divan Kurulu Başkanlığı'na seçildi.

DHA