Spor Beşiktaş'ta Ferrari çatlağı

Beşiktaş'ta Ferrari çatlağı

Paylaş
Beşiktaş'ta Ferrari çatlağı

Ferrari'yi teknik direktör Mustafa Denizli sildi, ancak Başkan Demirören, 'Takımda kalsın' dedi

Sezonun ikinci yarısında müthiş bir düşüş yaşayan ve gece hayatı ile ön plana çıkan Ferrari’yi teknik direktör Mustafa Denizli sildi ve gönderilmesini istedi. Ancak Başkan Yıldırım Demirören, “Sözleşmeli futbolcumuz, takımda kalsın” dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş’a sezon başında 4 yıllık transfer edilen İtalyan savunmacı Matteo Ferrari’nin gece hayatının ayyuka çıkması teknik direktör Mustafa Denizli’yi de çileden çıkardı. Denizli’nin geçtiğimiz haftalar içinde yöneticiler ile yaptığı görüşmede, “Sezon başındaki performansından eser yok. Kendisine hiç dikkat etmiyor. Sürekli gece hayatıyla gündemde. Sözleşmesi olmasına rağmen gönderilmesini istiyorum. Menajerleri aracılığıyla kendisine kulüp bulabilir” dediği öğrenildi. Yöneticiler, teknik direktör Denizli’nin bu sözlerini Başkan Yıldırım Demirören’e iletti. Ancak Demirören’in, “Sözleşmeli futbolcumuz. Ayrıca belirli bir kariyeri var. Kendisini sezon bitiminde çağırır konuşuruz ve uyarırız. Ben kalmasından yanayım” ifadelerini kullandığı vurgulandı. Bu gelişmeler üzerine Denizli ile Demirören arasında Ferrari çatlağı ortaya çıktı.

FERRARİ DE MEMNUN DEĞİL

İtalyan futbolcunun yakın arkadaşlarına ve menajerlerine Mustafa Denizli’den memnun olmadığını söylediği de vurgulanıyor. Kafası karışık olan Matteo Ferrari’nin iyi bir takımdan teklif alması durumunda Beşiktaş’tan ayrılmayı ciddi ciddi düşündüğü de gelen bilgiler arasında. Ferrari’nin yakın dostlarına kendisi gibi takımda bazı önemli futbolcuların da Mustafa Denizli ile çalışmaktan memnun olmadığını söylediği sızan bilgiler arasında.

Haberin Devamı