Spor Beşiktaş'ta hakem isyanı

Beşiktaş'ta hakem isyanı

Paylaş
Beşiktaş'ta hakem isyanı

Potada Fenerbahçe Ülker'e deplasmanda 100-92 yenilen Beşiktaş Cola Turka'da hakem isyanı yaşanıyor

Maçın hakemlerinden Mehmet Keseratar’a sert tepki gösteren şube koordinatörü Hasan Bozkurter, "Mehmet Keseratar, Fenerbahçe’nin, Efes Pilsen, Beşiktaş Cola Turka ve Galatasaray Cafe Crown ile yaptığı kaç maçını yönetti? Son 4 yılın istatistiğine bakılsın.

Duruyor duruyor, ne zaman Fenerbahçe’nin kritik maçlarında görev alıyor ve karşılaşmalar böyle bitiyor. Mehmet Kesaratar dünkü maçı da katletti. Keseratar, Serkan Emlek ile birlikte son yıllarda kaç maç yönetti? Biz bunu soruyoruz. Öğrenmek istiyoruz" dedi.

Kendilerine çok kolay teknik fauller çalındığını, bunun da maçın skoruna direkt olarak etki ettiğini dile getiren Bozkurter, şöyle devam etti: "Ancak Rasim, pozisyon bittikten sonra topa yumruk attı, teknik faulü veremediler.

Baxter’e ’neden hakem sana teknik faul verdi’ diye sordum, ’Bana faul yapıyorlar görmüyorsun dedim, teknik faul verdi’ yanıtını aldım. Dünyanın neresinde hakeme ’faul var’ diyen kişi teknik faul alıyor.

Mehmet Kesetar maçı çığırından çıkardı ve katletti. Bundan sonra Keseratar’ı maçlarımızda istemiyoruz. Gelmesin artık maçlarımıza." Bozkurter, eşitlik, hakkaniyet ve tarafsızlık istediklerini vurgulayarak, emeklerinin artık çalınmamasını talep etti.

"HAKEMLERİ KİM ATIYOR?"

Federasyon Merkez Hakem Kurulu Başkanı Metin Şahin’in 3 aydır ABD’de olduğunu kaydeden Bozkurter, bu hakemleri kimin atadığını merak ettiklerini söyledi.

Hasan Bozkurter, mağlubiyetlerine kılıf aramadıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti: "Federasyon hem Efes Pilsen hem de Fenerbahçe Ülkerspor maçlarına eyyamcı hakemler gönderdi.

MHK Başkanı Metin Şahin 3 aydan beri ABD’de bulunuyor. Kim atıyor bu hakemleri? Hakem atamalarında kriterler ne? Ligin sonunda Efes Pilsen-Fenerbahçe Ülkerspor finali istiyorlarsa söylesinler bunu bilelim."

"LİKHOLİTOV YETİŞSEYDİ DAĞITIRDIK"

Bozkurter, Rusya’nın Unics Kazan takımından transfer ettikleri 2.10 metre boyundaki Likholitov’un lisansının dünkü maça yetişmediğini belirterek, "Bu oyuncumuzun lisansını Rusya’daki Noel tatili nedeniyle çıkartamadık. O oynasaydı Fenerbahçe Ülker’i dağıtırdık.

Çünkü oyuncumuz Baxter, pota altında uzunlarla tek başına 40 dakika mücadele etti" dedi. Newley’in ayağında ödem meydana geldiğini, bu oyuncunun şimdi de menisküs ameliyatı olduğunu anlatan Hasan Bozkurter, Avustralyalı basketbolcunun ilk yarıyı kapattığını belirtti.

Haberin Devamı