Spor Beşiktaş'ta işler sakat

Beşiktaş'ta işler sakat

Paylaş
Beşiktaş'ta işler sakat

Beşiktaş'ta sakatlar kervanına Mert Nobre, Ekrem Dağ, Rüştü Reçber ve İbrahim Toraman da katıldı. Nobre, Ekrem ve İbrahim Toraman derbide kesin yok

Beşiktaş, Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maç öncesi hem kaybedilen 2 puanın verdiği moral bozukluğu hem de sakat futbolcuların çoğalması nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor.

Haberin Devamı

Matteo Ferrari, Rodrigo Tabata, Nihat Kahveci ile Ramazan Özcan’dan sonra sakat futbolculara Mert Nobre, Ekrem Dağ, Rüştü Reçber ve İbrahim Toraman da katıldı. Siyah- Beyazlı takımda Fenerbahçe derbisi öncesi sakat futbolcu sayısı 8’e yükselmiş oldu.

NOBRE SEZONU KAPATTI

Bursaspor maçında sol el tarak kemiği kırılan Mert Nobre dün Maslak Acıbadem Hastanesi’nde ameliyat oldu. Siyah-Beyazlı oyuncu sezonu kapattı. Sol ayak bileğinde ödem tespit edilen Kartal’ın dirençli oyuncularından İbrahim Toraman da Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Kaleci Rüştü’nün ise çekilen MR’ında yırtık tespit edilmedi. Çok büyük bir aksilik olmazsa tecrübeli file bekçisi Fenerbahçe maçında oynayacak.

EKREM 3 HAFTA YOK

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta sol diz kapağından sakatlanan Ekrem Dağ’da yoğun ödem tespit edildi. Başarılı oyuncunun en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Siyah-Beyazlı kulübün Doktoru Devrim Urgun, kaleci Rüştü’nün bugün bir kez daha MR’ının çekileceğini söyledi. Devrim Urgun, “Ödemlerin biraz dağılmasını bekleyeceğiz. Ondan sonra son bir durum değerlendirmesi yapacağız” açıklamasını yaptı.

KAÇAN PUANLAR ÜZDÜ

Siyah-Beyazlılar, Bursaspor’un Gençlerbirliği karşısında 2 puan bırakmasının ardından büyük üzüntü yaşadı. Siyah-Beyazlı yöneticiler, “Galip gelseydik önemli bir avantaj elde ederdik. Puan kaybetmemizde hakemlerin de büyük faktörü oldu. Penaltımız verilseydi şimdi tablo çok farklı olurdu. Hakemler sonuca direkt etki yapıyor. Hakem odasını basanlar maçlarını rahat kazanıyor. Merkez Hakem Kurulu’na verdiğimiz desteği yeniden gözden geçireceğiz” dediler. Bu arada Başkan Yıldırım Demirören’in de Trabzonspor beraberliği sonrasında hakemlere kızdığı öğrenildi.