Spor Beşiktaş'ta kaleci krizi

Beşiktaş'ta kaleci krizi

Paylaş
Beşiktaş'ta kaleci krizi

Beşiktaş'ın Bursaspor'a 3-2 yenildiği maçta sakatlanan Rüştü 3 hafta, Hakan Arıkan ise 6 hafta oynayamayacak

Beşiktaş'ın dün aksam Bursaspor ile oynadığı ve 3 -1 kaybettiği karşılaşmanın ikinci yarısında yüzüne aldığı darbe sonucu sakatlanarak oyundan çıkan Mateo Ferrari'nin ameliyat olacağı öğrenildi.

FERRARİ 1 AY YOK

Mücadelenin ardından hastaneye kaldırılan ve yapılan kontroller sonrasında sağ göz tabanında yer alan orbita kemiğinde kırık tespit edilen İtalyan oyuncunun, yüzündeki şişliğin inmesinin ardından operasyon geçireceği öğrenildi.

Yaklaşık 1 hafta sonra ameliyat olacağı belirtilen Ferari'nin sahalardan 1 ay uzak kalacağı ifade edildi.

Bursaspor karşılaşmasında sakatlanan Rüştü Reçber'in de bugün çekilen MR'ı sonrası sağ üst adalesinde zorlanmaya bağlı ikinci derecede yırtık ve kanama tespit edildi. Rüştü'nün en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Bu arada Beşiktaş'a bir kötü haber de kaleci Hakan Arıkan'dan geldi. 1 ay önce sol el bileğinden sakatlanan Hakan'ın tedavisi son aşamaya gelmiş ve 2 hafta içinde sahalara dönmesi tahmin ediliyordu.

Ancak genç kalecinin sol el bileğindeki sakatlığın geçmediği ve ameliyat olması gerektiği öğrenildi. Önümüzdeki günlerde ameliyat olacak Hakan'ın en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

ÖVÜNÇ ÖZDEM/İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı