Gündem Beşiktaş'ta kaza: 1 ölü

Beşiktaş'ta kaza: 1 ölü

Paylaş
Beşiktaş'ta kaza: 1 ölü

Otomobiliyle temizlik aracına çarpan sürücü öldü

Beşiktaş'ta otomobiliyle belediyeye ait temizlik aracına çarpan sürücü Ersan Yaşar, hayatını kaybetti. Kazada çeşitli yerlerinden yaralanan 6 kişi de hastanelere kaldırıldı.

Haberin Devamı

TEM'den Levent’e bağlanan yol üzerindeki kaza, saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ekrem Ada yönetimindeki 34 08 3844 plakalı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait bariyer temizleme aracı, çalışma nedeniyle yol üzerinde yavaşladı. Aynı istikamette ilerleyen 28 yaşındaki Ersan Yaşar’ın kullandığı ve içinde 4 kişinin bulunduğu 34 SK 775 plakalı Doblo araç kontrolden çıkarak temizlik aracına arkadan çarptı. Bu kazaya daha sonra, aynı yoldan geçmekte olan 2 araç daha karıştı.

Kazada temizlik aracına çarpan aracın sürücüsü Ersan Yaşar, başından aldığı darbe sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşar’ın kullandığı otomobilde bulunan 2'si asker 4 kişi ağır yaralandı. Askerlerin yıllık izinlerini kullandıkları ve Kavacık'tan otostop yaparak Ersan Yaşar'ın aracına bindikleri öğrenildi. Diğer otomobillerde bulunan 2 kişi de hafif yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Şişli Etfal ve Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastaneleri’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı askerlerden 1’i Haydarpaşa GATA’ya diğeri ise Gümüşsuyu Askeri Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden Ersan Yaşar olay yeri inceleme polisinin yaptığı incelemenin ardından ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’na götürüldü.

Haberin Devamı

Temizlik aracının şoförü Ekrem Ada, "Bariyerleri temizliyordum. Arkadan hızla gelip benim aracıma çarptı. Hızlı mıydı bilmiyorum" dedi. Kazaya karışan otomobil sürücülerinden Hurşit Turan ise, "Önümde kaza olunca, zeminin kaygan olması nedeniyle duramadım. O yüzden benim aracım da kazayı karıştı" diye konuştu.

Sefa KIDIK/İSTANBUL, (DHA)