Spor Beşiktaş'ta 'kırık' sezonu

Beşiktaş'ta 'kırık' sezonu

Paylaş
Beşiktaş'ta 'kırık' sezonu

Beşiktaş'ta 'kırık' sezonu

Beşiktaş, bu sezon futbolcularının yaşadığı ciddi sakatlıklarla zor günler geçirirken, 8 futbolcusunun aynı sezon içinde aldıkları darbeler sonucu çeşitli bölgelerinde kırıklar oluşması da siyah-beyazlılar için büyük bir şanssızlık oldu.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı takımda, bu sezon tam 8 futbolcu kırık problemi yaşarken, bu ciddi sakatlıklar nedeniyle takımlarını yalnız bırakmak zorunda kaldılar.
Beşiktaş’ta Mert Nobre, Filip Holosko, Rüştü Reçber, Matteo Ferrari, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman ve Hakan Arıkan’ın bu sezon yaşadığı kırıkların ardından dün de genç Rıdvan Şimşek’in, Manisaspor maçında ayağına aldığı darbeyle fibula kemiği kırıldı.

3 AYAK, 2 EL, 2 BURUN, 1 YÜZ

"Kara Kartallar"da bu sezon 3 ayak, 2 el, 2 burun, 1 de yüz kırığı yaşandı.
Futbolcular ve yaşadıkları kırık problemleri şöyle:
Filip Holosko: Ayak
Ekrem Dağ: Ayak
Rıdvan Şimşek: Ayak
Mert Nobre: El
Hakan Arıkan: El
Rüştü Reçber: Burun
İbrahim Toraman: Burun
Matteo Ferrari: Yüz

Haberin Devamı

DÜREN: "10 YILDA YAŞAMADIĞIMIZI, 1 SEZONDA GÖRDÜK"

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, 10 yıldır siyah-beyazlı kulübün sağlık kurulunda yer aldığını hatırlatarak, "10 yılda göremediğimiz kadar kırık sayısını maalesef bir sezonda yaşadık" dedi.

Bu tür sakatlıkların engellenebilecek türde olmadıklarını ve iyileşme süreçlerinin de uzun olduğunu ifade eden Düren, "Tedavi süreçleri de en az 1 ay ile 3 ay arasında değişiyor. İyileştikten sonra da bir süre futbolcunun psikolojik olarak hazır hale gelmesi gerekiyor. Bir takımda sezon içinde en fazla bir tane görürdük ama biz bu sene 8 tane yaşadık" ifadelerini kullandı.